Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy szakadna rá az ég az XP64-re és a Saitekre. Valaki megszánna egy Win7 beta install DVD-vel? Nem kell sietni, egész jövõ héten nem leszek itthon. Ha azzal sem megy, akkor nincs mese, ki kell kapni 2GB RAM-ot.
Fasza, hogy itt tart ma a kompatbilitás...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Oda olyan funkciókat lehet tenni amit nem sûrûn használ az ember.
Mittomén, flaps,hook,chute, stb ..
szvsz
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A T1-T6 kapcspolók nem tudom, hogy mire jók, mert HOTAS elvet felhasználva, nem érhetõek el két kézzel vezetve.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak tegnap nem volt elérhetõ. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Idõközben lett hivatalos gyorsjavítás, azt is tedd fel.
Banner - Raktár 2 - Falco4 részleg tetején található.
Rég jártam már errefelé. Vettem egy új videokarit ati 3850-est és gondoltam felteszem megint a FF5-öt.
Ég és föld a különbség a régi karihoz képest. Na de a gondom a következõ lenne:
Tegnap simán játszottam vele 1600x1200as felbontásban minden gond nélkül (leszámítva a ctd-ket) ma viszont már be sem tudom állítani ezt a felbontást, max 1280x960-at enged. Valakinek valami tippje van, hogy ez miért van? Semmit nem állítgattam sem a gépen, sem a config editorban, sehol...
1024x768-ban egy frankó, de régebbi kabint ad be, amelyiknek a SHIFT F2 nézete akkora, mint az FF5 alap kabiné. A sima 2-es nézet meg akkor, mint az AF-ben.
Variáltam a karakter fájlokkal is, de nem találtam jó megoldást, mert kilóg a méret miatt az FF5 alap kabinjából.
A HUD betûméret lehet, hogy állítható, de az már hardcore moddolás elvileg. A Mirage-2000 géppel való repülésnéla HUD, labels és a display bar is más karakterkészletet kap. A kabinok fájljait kellene átkutatni.
Az anizortropikus szûrés a textúrák kinézetén javít. OF pl. 16-szoros alatt egy hígfos sajnos, mert az F-16 textúra úgy és olyan méretben lett elkészítva, ahogy.
nekem natív (1280x1024) felbontáson (19"-ös 4:3-as SAM BF930) túl kicsinek tûnnek a betûk a HUD-on is, meg máshol is. Lehet azon nagytani? Az élsimítást a játékban, vagy a kártya utility-jében állítom? Valahol van info arról, mi az anizotropikus szûrés?
Kösz: Razor18
Ha nincs AA akkor jónak kellene lennie. Ez nekem csak az NVidia kátyánál jön elõ.
Nekem a 3D-s világban voltak kisebb nagyobb anomáliák.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ATi HD4850
De kipróbálom ezt hátha.
Erre van orvosság, nálam mehjavította az újabb driverek ezen hibáját:
"the ffviper.cfg has the option of:
set g_bForceSoftwareGUI 1
set the value to 1 in the cfg, this should solve the Antialiasing troubles with the newer drivers and the messed up munitions screens.
step by step how to:
- go to your FF5 root directory
- open the ffviper.cfg with notepad and use the search function for ForceSoftwareGUI
- change the value to 1
save it and now it should work
credit goes to AS
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=140017
have fun
Jaeger"
Linkek: http://www.freefalcon.com/forum/showthread.php?t=15687
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=140017
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

De jól mondod, mindent lement, nagyon hasznos dolog. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Balázs: Akkor ott valami hiba lehetett, én pl, 60GB méretû partíciót archiválok le. A Boot CD mindenféleképpen kell.
Nagyon OFF, de nem bírom ki, mert én minden alkalommal vinnyogok a röhögéstõl. Két blogot ajánlok terápiaként:
tarda.blog.hu
tibor.blog.hu
Ez két akkora állat, hogy párját ritkítja. Érdemes a korábbiakat is átolvasni.
Bocs az OFF-ért...
2 db kislemez kell, az egyik egy Dos bootdisk, amirõl bebootolok, a másikon van a Ghost2k3.exe, amit boot után elindítok Ghost2k3 -noide paranccsal ( A -noide paraméter az újab hardverek miatt kell )
Kattogni sem kell, mert nincs egér :-D
Kurzorgombok, Enter és TAB - jó az így. Totál logikus két menü van To Image és From Image, attól függ, hogy visszaállítani, vagy rendszert menteni akarok -e.
3 perc alatt állítja vissza az XP-met, amit természetesen úgy mentettem le, hogy minden fontos progi amit használok fel van telepítve és kézreállóra rakva. Szóval bárkinek csak ajánlani tudom ezt a remek kis progit. Ha valami gyanús egy szaros víruskeresés több örát igénybe vesz, a fene kínlódjon vele, mikor 3 perc alatt vissza lehet rakni :-D
A DOS os a Ghost 6-os. Én is azt használom.
Neked tanácsoltak valamit?
Kétlem, hogy a warez volna a gond, ha egyébként más komoly gondod nincs vele. Miért pont ettõl köhögne, legalábbis elenyészõ az esély szerintem.
Ha nekem sikerült megértenem, neked sokkal hamarabb sikerülne, mert sokkal jobb vagy angolból mint én.. 😄 😄
Ha gondolod segítek majd.. 😊
Üdv:
Papa01
A NG és társai mellett még egy érv: Sajnos sok szimulátort aktiválni kell, ezzel ezt a problémát megkerülöd. Nem veszítesz újabb aktiválást, ha újra húzod a képfájlból, hiszen az tartalmazza a feltelepített alkalmazást. (Az tény, h a hw változások ellen "nem véd" 😊 .)
Polluxware: "habár én a Dos-at ajánlanám" ez alatt mire gondolsz?
Üdv:
Papa01
Mi az ami lassabban fut W7 alatt mint vista alatt?Megmondom õszintén én nem szoktam teszteket futtatni szóval ez lehet, hogy így van.DCS és Lonci alatt nem vettem észre a többi meg nemigen érdekel 😉
Nem hiába mondtam, hogy próbálja ki elõbb Balázs egy külön vinyón.Ha nem ismeri illetve ahogy írja azt sem tudja mit csináljon akkor szerencsésebb lenne mint egybõl nekimenni éles rendszerként.
habár én a Dos-at ajánlanám, és mivel Balázs nekem nem hinne ezért azt ajánlom kérje ki Viper Esperes véleményét is.
Célszerû a vinyót felpartícionálni..
Windows 7
Egy csomóan akik bétatesztelik ódákat zengnek róla
amirõl nem szól a fáma:
egy csomó játék kifejezetten lassabban fut mint Vistán
vagy legalábbis nem kimutathatóan gorsabb
béta állapot
SZóval... egyik copás után nem ugranák neki a másik rúdnak Balázs helyében:/
És most jöjjön az ellenvélemény! /nyitott vagyok ám rá/
A feltelepített jól belõtt rendszeredet lementi egy képfájlba, és ha megint újra kell húzni, 15 perc alatt megvagy vele, nem veszi el az idõdet...
Tényleg megkellene próbálnod egy szûz installal vagy vidd / küld vissza a cuccot ahol vetted ha még garos.Ha jól emlékszem valamikor mostanában vetted a cuccot és bár nehéz elképzelni de még az is lehet, hogy valami kehe van a vasnak.
Esetleg olyan gépen nemtudod kipróbálni ( sógor, koma, jóbarát ) amelyiken nem volt még saitek cucc és esetleg vista64 fut rajta?
Ha XP64-gyel szar, akkor mitõl lenne jobb Win7 alatt? Az is 64 bites...
Azt sem értem, hogyhogy nem jelenik meg neked a joy képe az editorban. Jobb felsõ sarokban lehet állítani. Valamitõl mégis olyan érzésem van, hogy valami régebbi installal veszik össze az új. Volt bármi korábbi változat installálva az X-52 elõtt?
The Saitek installers create a Saitek folder in C:\Windows\Temp. In that folder you may find one or more sub folders. Each has the name of a Saitek device. Those may have more numbered subfolders (like 00000006). Locate the one that contains software_loc_9.msi and setup.exe. Because you already ran Saitek_SST_Software_64.exe there is no need to run Setup.exe again. Instead double click software_loc_9.msi (for the English version) and wait until it finishes (which can take a while).
Note: Before running Saitek_SST_Software_64.exe make sure to click right on that file and select Properties. In the General tab there may be an "Unblock" button. If it shows one then click that button and press Apply before running the installer. BTW, that applies to all installers you download from the web.