Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Na, úgy tűnik, hogy a SHORAD egységek is működnek, ahogy kell, bár még nem néztem meg mind. Bár nem fontosak 1-2 kivétellel a hadjáratomban, de más felhasználhatja őket, vagy mehetnek TE-be.
Egy fontos dolog van. Úgy tűnik, hogy egy battalionba csak egy fajta radaros egység lehet. Tehát nem lehet ZSU-23-4 és SA-15 egyben. Pontosabban lehet, csak van egy kis gond. Ha kinyírsz csak egy AAA-t vagy SA-15-öt, akkor a másik nagyon passzív lesz. Gőzöm sincs, hogy miért.
Az 5.5.x DB már olyan, hogy egy radar = egy battalion elvet követi két vagy három kivételtől eltekintve. Ezekre rékérdeztem, de valszeg csak elnézhették őket. A különféle zászlóaljakkal lehet variálni, hogy arányosan jusson ilyen és olyan légvédelem is. Szerencsére MANPAD még vegyesen is mehet, elég színes hadjáratokat lehet így csinálni.
Még egy dolog, a hajókhoz nem nyúlok. Se időm se kedvem. Szerintem lényegtelenek és amúgy sem szimulálhatóak rendesen. Nem is ajánlom használatukat.