Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Most jött el megint az a pillanat, hogy Hustlert kedvem lenne egy picit szájbarúgni.
Az egy dolog, hogy nem figyel a bugpostjaimra, de hogy még ezek után neki álljon feljebb...
Nem tudom, hogy mi zajlik az FF csapatban, de egyes újítások lényegében mintha teszteletlenül kerülnének ki. Annyi a difi, hogy én legalább nem kamuzom be, hogy mindent olyan faszán tesztelnék és értenék hozzá...
Jópofa, hogy megkérdezik, hogy tag vagyok -e. Lényegében nem. A kapcsolataimat tudom használni, de az FF fejlesztéséből és teszteléséből lényegében 0 részt vállalok kb. 9 hónapja. Az FF fejlesztő fórumból amit én látok, az lényegében halott. Nyár óta kb. 15 poszt volt. Ebből fele az enyém. Egyes tagok válaszolnak a PM-kre. Ennyiben merül ki tagságom.
Khronik pl. feajánlotta, hogy az UI-n felül még installt is csinál az MolnyFalconak. Mindig is bírtam a scrácot. (És kurva jó Falcon videókat csinál.)