52965
  • Molnibalage
    Új FLARE képek.
  • Molnibalage
    OFF kabin FF-ben. Egyelőre még nem megy.
  • z0ty4
    Vasárnap esti olvasnivaló
  • Molnibalage
    Új HTKa cikk.
  • Wampa
    Nem próbálta ki valaki a Hawxs 2 őt véletlenül?
  • repvez
    a lényegen nem változtat
  • Molnibalage
    Elöször is ne recruit szintet válasszál... :)
  • repvez
    Elirtam NEm RF kampány hanem Iron fortres, de a 13th század F16CJ gépeit választva a kampány kezdés után 20mpel eltünnek a missiok és nem generál ujakat. és amiket eöször bead nem tudok válogatni köztük.
    ezen a kampányon
    nincs választható küldetés
  • Molnibalage
    Cikkemet javítom, hogy jövő héten ki lehessen adni. A MolnyFalconon nem tudtam dolgozni vagy 3 hete... :(
  • z0ty4
    Este van valakinek kedve repülni egyet? 8körül jó lenne kezdeni...
  • Razor18
    OFF
    Ma meg is kaptam, de nagyon nagy csalódás!... 10 rugóért sokkal olvasmányosabb dolgot vártam, nem egy kétkötetes száraz adatbázist fotógyűjteménnyel...
  • Molnibalage
    13th nincs. 1 CJ van a 14th. Nem fixen dob ki bevetést az ATO. Nekem 4-et adott és mindet tudtam választani. A pilóta néhol unassignad az MI számára, de ahogy az idő halad, úgy lesz feltöltve a hely.
  • repvez
    az nálatok jol megy ha missiont akartok váltani?
    Mert nálam az alapkampánynál (azt hiszem RF a legkisebb indulo szövetséges területü) a 13th század f-16cj gépeit kiválasztva minden cuszka alapon kezdéskor bead 2 küldetést és ha nem az elsöt választom akkor eltünik mindkettö és nem tudok küldetést választani.Bezöldül amelyikre kattintok meg az is amit alapbol ad a gép és ha mégegyszer kattintok rá eltünik minden és nem is ad ujakat .A gépek még nem száltak fel mert 9 ora és 10 es felszállás lenne.Az meg elég csunya lenne hogy a kampány elsö 10mp ében kilöjék a repteremet.
  • z0ty4
    Múltkor Janával akartunk F-16 HAF gépekkel multizni, de 30 perc szenvedés után feladtuk. Nem is nagyon erőltettük utána Eurowart. Korea meg kicsit uncsi már legalábbis nekem. Ugyhogy nagyon várom már a Balkánt.
  • Molnibalage
    Ezért kérdeztem. Ez már 3 ember. Gyanítom, hogy sokan fogjak még jelenteni, de sajnos egyes FF tagok felfogása kurva nehéz...
  • z0ty4
    Nekem F-16 Haf jött be, asszem egy Mirage F1 helyett.
  • Molnibalage
    Kérlek nézttek meg, hogy az Eurowar helyszínen kiválasztva bármilyen más századot, mint F-16HAF mi fog bejönni első indításra.
  • repvez
    megmondom öszintén nem is érdekel , játszani szeretnék vele.

Mert szerinted ha te átlátod akkor miben más mint a másik programok és játékok?
    Mert mindegyik csak azt csinálja hogy amikor egy fejlesztöi gépen van egy kész müködö verzió akkor fogják a installer progit összeszedik bele a fájlokat és összetömöritik majd kiirják lemezre.Te sem csinálsz mást mikor megveszel egy játékot a boltban hogy amikor elkezded telepiteni igazábol kitömörited csak abba az állapotba ahogy a fejlesztö gépén volt. Ennyi és nem több.
  • Molnibalage
    Mert nyilván máshogy csinálnák, ha menne...

Azért meglep, hogy ennyi év után sem látod át a Falcon alapszerkezetét.
  • repvez
    Nem tudom hogy miért gondolod, hogy ez olyan nagy gond lenne hogy ehhez fejlesztést kellene modositani.Ez sima telepitö beállitás lenne , hogy aztokat a fájlokat amibe változás történt azt irja felül az uj verziora , a jobbaknál be lehet állitani azt is hogy melyik fájlokat backupoljon.
    Most itt nem az 5 percen megy a gondolkodás, hanem hogy képzeld el mi lenne ha a másik kedvenc játékodat mondjuk 1-2 havonta ujra kéne telepiteni mert kijött egy uj patch és ha elfelejtettél csinálni egy frissebb backupot az elözö álláshoz képest akkor ugrott 2 havi játék állásod.
    Arrol nem is beszélve ha valami miatt nem sikerül a backup akkor kezdheted elöröl az egészet.
  • Molnibalage
    Mert egyrészröl örülök hogy nem kell olyan sokat várni a javitásokra és tényleg látszik a fejlödés pozitiv irányba a másik oldalrol viszont szomoru vagyok, hogy miért nem képesek ugy megoldani a patchelést, hogy az rámenjen az elözö verzióra mindenféle fresh istall nélkül.

Mert az, hogy neked 5 percbe kerül a telepítés sokkal egyszerűbb, mint az egész fejlesztést arra építeni, hogy te ne 5, hanem 1 percig tartson. Bocs, de ez van...

Mert igy nem lehet egy kampányt sem befejezni ,mert uj instalnnál már nem megy rendesen az elözö mentés sem , a logbook is ujra kezdödik.

A logbook bakcupolható. A régi hadjárat save mentése is elvileg megy, mert a Falcon save fájl az lényegében egyenértékű a 0. betöltés (indítás) save fájlájval. Másold be a régi mentésedet és menni fog. (elvben.)

Most mondhatjátok hogy miért nem a FF forumán irom ezt, egyszerü oka van mert nem vagyok még annyira pro angolbol hogy értelmesen felvázoljam mi is a bajom.

Igazából nem számítana, a patchelés nem változna meg ettől. A logbook bakcupot és egyéb kéréseket fel lehet tenni.
  • Molnibalage
    Ha valakinek FPS gondjai lennének.
  • arrow19
    Csaó,repvez a logbookhoz a config mappát kell lementeni.
  • repvez
    Elég ha csak az 5.5 ös verziöt és az utolso patchet letöltöd, nem kell hozzá az alap falcon.
    DE nem is kell 461 oldalt elolvasni ehhez mert 16hszel elörébb volt éppen leirva és 10hsz el ezelött meg ott van egy link minden szükséges adattal ill. az 5.3as készikony eleje is ezzel foglalkozik.És ahhoz hogy ezzel a szimmel érdemben tudj foglalkozni bizony olvasni kell .

Amugy üdv nálunk !
  • repvez
    ahogy mondani szokták az egyik szemem sir a másik meg üveg :P

Mert egyrészröl örülök hogy nem kell olyan sokat várni a javitásokra és tényleg látszik a fejlödés pozitiv irányba a másik oldalrol viszont szomoru vagyok, hogy miért nem képesek ugy megoldani a patchelést, hogy az rámenjen az elözö verzióra mindenféle fresh istall nélkül.
    Mert igy nem lehet egy kampányt sem befejezni ,mert uj instalnnál már nem megy rendesen az elözö mentés sem , a logbook is ujra kezdödik.Probáltam a logbookot is visszatölteni, de valahol máshol is tárol adatot igy az sem lett tökéletes.
    AF hez voltak fasza kis toolok amik akár online is elmentették ezeket az adatokat és statisztikai adatokat lehetett vezetni rola.

Most mondhatjátok hogy miért nem a FF forumán irom ezt, egyszerü oka van mert nem vagyok még annyira pro angolbol hogy értelmesen felvázoljam mi is a bajom.
  • Laury
    Sziasztok.
    Most írok előszőr ebbe a fórumba , és azt szeretném megkérdezni , hogyha én a falcon 5.0 át akarom telepíteni a gépemre , akkor elég ha letöltöm az ötös verziót , ( http://www.mediafire.com/?sharekey=63481acd476596364012e8015643d9c8a609f21dc4696781 )

vagy telepíteni kell az alapot , és azt felpatchelni?

Biztos már ki lett tárgyalva , de 421 oldal az nagyon sok... :S

Köszönöm a segítséget , és Bocsánat ha "OFF" (vagy hogy mondják :) )
  • Molnibalage
    Tegnap megnéztem. Az új UI nagyon fasza, végre nem átlátszó ablakok vannak. A RF hadművelet is elindul minden nehézségi szinten.

A tanker már hajlandó egyenesen repülni, de se realisiticon se simplifieden nem sikerült még tankolni. (A CE-ben megpróbálom majd kikapcsolni az tankeres opciót.)
  • Molnibalage
    Más. Elkészült az új cikkem, már “csak” lektorálni kell. A jövő héten remélhetőleg már megkapja a HTKA szerkesztői stábja. ;)
  • z0ty4
    Amit észrevettem az a hajtómű hangja, az lett teljesen új. Más hangot nem nagyon.
  • repvez
    valaki probálta már a hangmodulon milyen változást vett észre ?Láttam a changelogban hogy azt is fejlesztették.
  • z0ty4
    Én most is. Illetve jó este is.
  • arrow19
    Persze mikor érsz rá?
  • z0ty4
    Multit kipróbáljuk valamikor ?
  • arrow19
    Nekem megy,end mission.Visszaülés kiugrás visszaugrás.
  • Molnibalage
    End mission után megy a visszaülés exit nélkül?
  • arrow19
    Kampányok eléggé összelettek rakva kibeugrálás faszán működik,összevissza!
  • L Viper #33686
    Köszönjük Sanyo
  • L Viper #33685
    Bammeg, majdnem leesem a székről
  • Sanyo
    Csak sikerült elcseszni a linket, szóval helyesen.
  • arrow19