Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uninstall után légyszi töröld a C:\WIndows\Temp\Saitek directory-t mindenestül, mielõtt felrakod újból az említetteket. Miután lefuttattad az XP64 driver meg az SST installt, az imént törölt (és ismét létrejött) directoryban (nem feltétlenül az X-52 almappában !!!) keresd meg a loc_9.msi végû fájlt, és kattints rá kettõt. Szerintem eddig nem ezt csináltad, én is anno a Saitek fórumon kapirgáltem, míg meglett a gyógyír. Azóta yeeehaaah !

JoeDestroy
Újabb driver? Leszedem akkor és frissülök egyet. hátha a commander kezelés is frissül :)
3x20 bill. + shiftelés + minijoy
A két MFD gombok közvetlen elérhetõek (4x5 bill), + ICP + amit csak akarsz. (bár az ICP gombjait én a nupadra tettem közvetlen elérésben)
egér nélküli MFD kezelés közvetlenül :) anno 7,5 eFt volt.
Ez az.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Szûz installon is volt Cyborg Evo-hoz driver, akkor sem ment. Nem tudom, hogy OCI installerekkel mit lehetne eltolni. Felmegy, felrakja az összes magic bus ls egyéb cuccait és az eredmény olvasható. Ennél sokkal bonyolultabb dolgokat is csináltam és sikerültek. Ez nem. Érdekes...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Csak éppen az OpenFalcon tudtommal nem szereti. Azért ragaszkodok az XP-hez, mert azon eddig minden ment, és atomstabil. Egyedül az SP64 + Saitek a szar eddig...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Nálam azóta megy mióta kijött a 7100-ás build.Teljesen korrektül mûködik!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Balázs Isten látja lelkemet nem akarlak még én is idegesíteni de tuti Te baszol el valamit de ezt így, távgyógyítással nemlehet megoldani.Arra csak a gyurcsók képes ;) Egyébként sem Vistával sem pedig a W7-el nem szívnál harmad ennyit sem.Ebben biztos lehetsz.A vista az SP2 óta egészen barátságos lett de ha visszaemlékszel az xp is egy halom szar volt az sp-k elõtt.

( véletlenül nincs egy használaton kívüli, kis vinyód amire feldobhatnál egy ideiglenes oprencert kipróbálni szûz installnál a saiteket ? )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gundark 1 1
Ha nem megy akkor más a baj. Ezek egyszerû eszközök. A win7 egyébként nálunk vagy egy hónapja megy hiba nélkül. Valószinûleg én is áttérek rá a jövõ hét végén.
Molnibalage
SST_Software_64_6_6_6_9.exe és Saitek_X52_Flight_Controller_SD6_64.exe a két leszedett file. Ha ezekkel sem megy, akkor dõljek a kardomba? Mert nincs Vistám, nem óhajtok szopni vele, a Win7-tel meg még annyira sem akarok kísérletezni. Vagy esetleg vágjam a Saitek fejéhez a joyt?

Gundark 1 1
Nem kell sokat izélni Balázs. Saitek honlapra fel, a drivert is meg a softwaret is szedd le. 200 valahány mega. De az már nem olyan mint a régi SD6 hogy ki van irva hogy 98as gomb azt döntsd el melyik az, hanem úgy mint az eredetinél hogy ott a képe a joynak és vagy arra kattintasz és megmutatja vagy rányomsz valamelyikre és villogtatja a képen. Ezzel mûködik JD profilja. Hibátlanul beolvassa. Még állítok rajta ezt azt :)
Molnibalage
Nem csak a te profiloddal, MINDEGYIKKEL ezt csinálta. Azzal amit én hoztam létre, azzal is. Sima X52-õm van.

Molnibalage
Igen, ezeket megtalálta. A legutoljára linkelt installokkal még nem próbálkoztam, de szedtem le más 64 bitest. Az install után nem láttam sem profilert sem semmit, pedig mindent felrakott...

Regedittel kitakarítok majd mindent és a másik kettõt is megpróbálom, de én nem fûzök nagy reményeket hozzá.

Razor, a probléma az alábbiak voltak eddig:

- Felrakom és el is indul a profiler. Az elmentett profilt nem lehet betölteni.

- Ha be lehet tölteni akkor a játék alatt mégsem történik semmi, az alap kiszotás van.

- Be lehet tölteni, de a beporgramzott gomok nem csinálnak SEMMIT. Amit programozot az egy halott gomb lesz.

- A régi cucctól meg gyakorlatilag meghal az XP64.

Komolyan mondom, hogy vicc ez a Saitek. Összeraknak egy jó vasat, de képtelenek egy vacak 64 bites drivert megírni.

JoeDestroy
Az X-52 sima, v. Pro? (nekem a sima van meg, és ahhoz készült a profil).
Vagy nincs minden eszköz települve, vagy nem jól ismeri meg (Driver keveredés régi-új).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Az X-52 profilon amit csak lehetett az a Real HOTAS kiosztás figyelembevételével próbáltam configolni. Csak hát kevés a gomb és a POV kapcsoló rajta, de alapnak jó lehet.

JoeDestroy
Tegnap elaludtam, de látom a többiek összefoglalták.
Nekem két eszközt is megfelelõen kezelt (X-52, Game commander Pro).
Lehet hogy a hiba nem a készülékben van?! <#eplus2>
Az uninstall lényeges.

LeonSilver
Balázs.Amikor a driver feltetted akkor a boton kívül talált "új" hardvert ?
Ezeknek benne kel lenni az eszközkezelõben.Néha elõfordult velem, hogy ezeket valamiért nem tette fel és akkor nem is mûködött tökéletesen a cucc.

Ja, még annyi, hogy a .dat-os profilok nagyon régiek, sõt a .pr0 kiterjesztésûek közül sem mind jó az újabb SST-hez.

Nekem is durván be volt lassulva.

Egyébként ez az ominózus oldal, de a kiválasztás qrva lassan reagált.

Molnibalage
Nálam valamiért a Saitek honapja meg sem mukkan bármire nyomtam...

Papa01
Ok, köszi szépen! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Mondd már, mi nem megy, addig nem tudok segíteni...

L Viper
Csinálj egy Tactical Engagementet a típussal, vagy az Eurowar Hadjáratban vannak Tornado századok. Elõtte természetesen hadszíntere váltsál Eurowarra.
Ha még hadjáratban nem vagy gyakorlott a Tactical Engagement mellett jó alternatíva a gép kipróbálására egy Dogfight indítása is, ott is lehet Tornadot választani.
Papa01
Bocsika a lámázásért, de a Tornado típust hogyan lehet "kiválasztani"? :)

Balázs, a Vista 64bit nem lehetne számodra alternatíva?

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Bocs, még írtam az elõzõt, mire elküldtem, már láttam, hogy XP64-et nyomsz.

Az FF5 kézikönyved 35 oldalán kérdõjel az OFABnál. Talán ez segít.

Saitek XP64 driver, SST XP64 software.

Molnibalage
A második link is 32 bitesnek tûnik.

Molnibalage
Persze. Mûködik a cucc, csak nem tudom konfigurálni ahogy szeretném...

Állítom, hogy nem a legfrisebb editort használod, mert az enyémen van grafikus ábra.

Driver 32-bites

Legfrisebb SST software

Minden uninstall, driver fel, SST fel. Bocs, ha eddig is ezt csináltad, nekem egy darabig azért nem ment, mert az elõzõt nem unistallottam. Azóta minden pöpec. Még egy hülye kérdés: jól dugtad össze a cuccot? Joy PS2-je a gázkarba (!), gázkar USB-je a gépbe.

Molnibalage
Tényleg. A cucc továbbra sem megy. Mikor aktíválni akarom a profilt ezt írja ki.

Talán írhatna már egy kibaszott drivert a Saitek a termékéhez ami mûködik XP64 alatt is.

JoeDestroy
:) ... hát ... rá van írva a botra :)

Molnibalage
80 méter után így felszáll? <#merges2>

Molnibalage
Katasztrófa ez a grafikus ábrázolás nélküli editor. Nem tudni, hogy melyik tûzgomb melyik. Agyrém.

Molnibalage
Köszi, próbálkozom. A régi mégsem jó. Vagy õ hal be, vagy a rendszert fekteti meg. :(

JoeDestroy
Az új divert szedd le és rakdt fel. Az SST -t nem fogja feltenni, azt a lenti linkrõl leveheted, és telepíted a driver után.
Új SSThez az új driver :)
Mûködnie kell!!!
XP64 SST soft Loc9.msi
Ha mégis 32 bit, akkor is az új driver kell.
Az elõzõ verzió uninstall (nem kezeli a módváltó tekerõt és a shiftet úgy mint az új)!!!

JoeDestroy
MIdjárt rakom az X64 es verziót.

JoeDestroy
Most jut eszembe...
XP64 még mindig?
A linkelt cucc 32bitre van....

Molnibalage
Tudom, hogy hogyan kell, de hiába aktív a profil, nem történik semmi azt leszámítva, hogy a programozott tûzgomok lenyomására nem történk semmi. A régi profil mûködik, de mintha instabillá tenné a rendszert...

JoeDestroy
<#eplus2> Akad egy kettõ...
A game indítás is egy kisebb rampstart :D
TM hotas profil,
Saitek bill profil (kétoldali MFD gombok)
CH pedál,
TrackIR profil
... és maga a GAME!! :)) (valamelyik a -- 9 Falcon variáns, 2 MSFS fajta, Lonci, DCS, IL-2, ... ja és ótóbul a Test Drive) ... idõm lenne ennyi..
meg két RC sim :D

L Viper
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Az igényesség netovábbja. Szépséges lehetett.
LeonSilver
Ez semmi.Hozzám a boltba egyszer hoztak egy gépet aminek az asztalát teljesen beborították az ikonok.De tényleg tökre.És zömmel a szuper márió különbözõ variációi voltak.Háttérnek meg vamai merci terepjáró volt berakva.A kép mérete kb 160*170 pixel lehetett de szét volt húzva 1024*768-ra.

JoeDestroy
Betölteni a tálcán a profil nevére kattintva kell, a listából kiválasztva.
Akkor elzöldül a kis ikon, és mûködik a profil.
deaktiválás a clear profile opció.
Az editor csak szerkeszt!!

L Viper
Basszus Joe, nem semmi ikon-orgia tenyészik azon az asztalon <#hehe><#eljen>
Molnibalage
A régi profiljaim is ott vannak. Azok betöltésekor sem történt semmi...

A régi viszont mûködik! A tengely hibát meg úgy tudtam korrigálni, hogy a control panelban összébhúztam a szél csúszkákat.

Na, akkor elkedthetem kidolgozni a számomra optimális profilt és meg is kellene tanulni használni. Karácsonyra sikerülni fog. :)

JoeDestroy
Ha feltelepült, be is költözik a tálcára.
Ide kell a profilt berakni, és akkor aktiválható
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Saitek SD6 Profiles\

Benne les a képen látható listában.

Papa01
Köszi! :)

Molnibalage
A 2D kabiban kell a lefel nyilat nyomkodni és akkor eljutsz oda.

A joyom viszont szar, hogy szakadna rájuk az ég. Az y tengely tesztjén teljesen hátrahúzva nem megy ki szélsõ értékig a csík a control panelban. Most akkor mi a szart csináljak?

Papa01
Köszi a képet tetszik!! :)
A pilóta és a navigátor ülése között hogyan lehet váltani?
Emlékszem, még nagyon régen láttam a híradóban, hogy Urbán János nyilatkozott arról, milyen gépek jöhetnek szóba a típusváltást illetõen.
Ezeket mondta:

Mig-29
F-16
Tornado

Azért durva lett volna, a Tornado magyar felségjellel... :)

Molnibalage
Ez is felrak egy profilt, de kék körre kattintva nem történik semmi. Nem lehet akíválni a profilt. Inkább megnézem, hogy a régi az mûködik -e. Kezd agyamra menni a Saitek...

LeonSilver
Igen.

LeonSilver

Papa01
Még abban tudnátok segíteni, hogy, jól értem a Tornado-t a FreeFalcon 5.0 alapból tartalmazza?

Üdv:
Papa01