Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Egyébként - asszem már írtam - annyira felületesen kezelik az adazbázist, hogy lényegében az ÖSSZES rakéta modellezése totálisan rossz. Indítás után az összes tömege 20-50%-kal (!!) nagyobb, mint kellene. A simdata csomagban a rakéta hajtóanyag tömege és a rakéta üres tömege külön szerepel.
Lehet, hogy terveztek valami exe változást anno, hogy egyik az össztömeg legyen és kivonja a másikat az egyikből. Ez estben negatív tömeg is lehetne lehet, hogy emiatt ezt elvetették. Most viszont mindenol a rakéta tömege = összötmeg.
Sokáig el sem akartam hinni, hogy ekkora hiábt lehetséges bennehagyni. Benne van. Atomdurva. Posztoltam, leszarják. Pedig ez alapvető dolog.
Ugyanis a rakéták csúcssebessége így más, mert a tolóerőt a nagyobb tömeghez lőtték be, hogy a csúcssebesség kb. azonos legyen a valóssal.- Igenám, de a nagyobb tömeg = nagyobb lendület = rossz kinematikai hatótáv, mert a rakéta gyengébben lassul. Egészem más profillal mennek a rakéták más tömegarányokkal és kisebb tömeggel.