Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
ez a modellezés része azért másabb mint amit te csinálsz,hogy egy progiban átirod az értékeket és nyomsz egy save-t.
Khöm. Itt azér csuklottam egy kicsit. Nem is kicsit, nagyot... Ha olyan kurva egyszerű, akkor miért is nem csinálta meg senki, amit én...? Mert nem értik és / vagy nem is érdekli őket. Nem az érték átírása a nagy szám. Tudni azt, hogy az mit csinál és mennyire messzevezető hatásai vannak.
Attól, mert nem programozol átlátni nem kis erőfeszítés az egészet és az exe alá betenni, megérteni, hogy hogyan működik. Ha érdekel a végén elküldhetem a dokumentációt, amit a fejlesztéshez csinálok. Csak nagy vonalaktban vázolja fel a dolgokat és változtatások listája lesz benne. A simdata változásit még annyira sem. Ott van egy könyvtár és benne az új dat file. Ennyi. Most vagyok 241 fájlnál és még nem vagyok készen. Nagyon nem... Ha minden egyes adat bejegyzés átírását belveszem, akkor sccra olyan 2000 változtatás van eddig az adatbázisban. Fegyer le /fel, rakéta hajtómű tolerő, égési idő, tömeg, hajtóanyag tömeg, radarok értékei, stb.
A másik fele a nyelv. 3 éve is pont ugyanezt írtad az angolról. Azért 3 év alatt illene fejlődni. El kell dönteni neked, hogy mi fontos. Aeyes holland és asszem JanHas is. Németet valszeg beszélnik. Az, hogy semmilyen nyelv nem megy, az úgy nem járja. Nem csak Falcon terén. Ma már azért illene legalább egy nyelven valami közpszintszerűségen lenni, mert enélkül nagy jövője nem nagyon lesz senkinek.
Visszaolvastam a 3 évvel ezelőtti kommentjeimet. Jót mosolyogtam rajta. Igen, az elején szívás volt azzal az angollal dolgozni, de tanultam és lett eredménye.