52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#33681 Az 5.5 óta minden path arra megy. Miért? Csak. Honnan tudjam? -
#33680 "A fresh install of FreeFalcon5.5 is required."
Most olvastam. Bocsi.
De miért kell új install ? -
#33679 Olvasd el a telepítési útmutatót...
Install procedure:
FreeFalcon 5.5
FreeFalcon 5.5.3
FreeFalcon Cockpits
Minden infó ott volt előtted a linked. Maga az infó ott van abban is, amit te posztoltál. 5.5.2 ven fent és 5.5.0 kell az 5.5.3.-hoz. Tényleg ilyen nehéz? :( -
#33678 LOL. Unable to patch.
Patch version:5.53
Current version:5.52
Required version:5.50
ez mi ? tuti jól van feltelepítve minden. -
#33677 Köszönjük -
#33676 Üdvözlégy 5.5.3. -
#33675 Nem tudom, egyikre sem volt még időm.
5.5.3 picit késik. -
Razor18 #33674 És inkább adatok vannak benne felsorolva, vagy azért olvasmányos is? -
#33673 Hustlernek a kedd este az nálunk már szerda hajnal. -
#33672 akkor lehet hogy nekem lesz igazam a csütörtökkel :D -
#33671 Semmi értelme. Holnap kapsz egy újabbat, ami nem beta. -
#33670 Valaki elküldené a "patchelt" exe-t priviben? -
#33669 Ott figyel már mindkettő a polcon, szerző által aláírva. :)
Fater által beszerezve.
-
Razor18 #33668 Csak egy kicsit OFF: megjelent a Légierő társbérletben c. könyv második kötete. Google segít, a book.hu-n a kettő együtt 10e Ft-ból megvan. Mondjuk nem gyenge ár... -
Razor18 #33667 Egyszerű: a csütörtökben is meg a Thursday-ben is van R, de nincs E, ill. a kedd-ben is, meg a Tuesday-ben is van E, de nincs R. -
#33666 Google fordító olaszról angolra prímán fordít.
Hajrá.
Elvileg Canisterrel, Figthing Falconnal és dersteffel még jobban össze tervezek haverkodni. (Ezen a néven vannak az FF fórumon.) -
#33665 Tesztelésre én jelentkeznék. Aki tud olaszul fordíthat. -
#33664 Legobb multis kampányemlékeim helyszíne. :-)))) -
#33663 Szerintem is!!! Mindig is szerettem a balkáni helyszínt :) -
#33662 Lehet jelentkezni tesztelésre? -
#33661 Fúúú, ez nagyon széééééép -
#33660 Itten Balkán béta van. Ez a honlapjuk.
Csak a nyelvet nem értem.
Itt a saját topik :) -
#33659 Nem specifius. Általános szép lassú javításokról van szó.
Balkan.
Ezek manuálisan feltöltik landmarkokkal a tájat.
Elvben a hadjárathoz is értenek. RAM22 elutasította a segíséget a hadjáratok fejlesztéséhez. Asszem Canisterhez és derstefékhez fogok csapódni. Lényegében már nem vagyok FF tag... -
#33658 Nemáááá ehhez még korán van
Lehet tudni mit javítanak ?
-
#33657 mindig keverem ezt a kettöt :P -
#33656 Nem csütörtök, kedd. -
#33655 csütörtökre várható az uj patch -
#33654 köszi szépen a részletes utmutatást -
#33653 Ha kiírod, van rajta manual.
Röviden leírom
Beteszed a cdt, bebootolod a DOS-t, elindul a Ghost. A bal alsó sarokban van egy kis menü, ott megkeresed a "partition to partition" pontot, megadod a forrás partíciót a megfelelő HDD-n, utána a célpartíciót az új lemezen, és elkezdi másolni, megerősítést kér valahol asszem, DE A RÉGI FORRÁS partíció a művelet közben NEM TÖRLŐDIK.
A méretek és a partíció nevek alapján el tudsz igazodni a partíciók listájában szerintem.
Így nem kell sem telepíteni, sem semmi extrát elkövetni a Windózban. :)
A "Partítion to Image" pont egy tömörített képet csinál a rendszerről, és azt talán 2GB-osra darabolja. GHO kiterjesztéssel. Ekkor a célnak egy könyvtárat kell megadni valamelyik lemezen, de ne a forráspartíción :)
kb ennyi. Bootolással és kilépéssel együtt talán 5 perc is lehet maga a másolás.
A kép betömörítése tovább tart, de a helyreállítás már szintén rövid. -
#33652 És ezt hogyan lehet tesztelni vagy kiprobálni ugy hogy mi hogyan müködik , mert élesben már csak egy lehetöségem lesz rá hogy sikerüljön és én elötte még csak nem is láttam a kezelöfelületet sem nem hogy a menük funkcioját tudjam hogy mi mere van -
#33651 Itt egy BOOTCD-s ghost 6-os FAT NTFS EXT2-3 rendszereket tud menteni.
Ez szinteén DOS bootlemez csak cd.
Van olyan opció is ami egy partíciót egy másikra ment egy az egyben. -
#33650 Én, mint őskövület használok egy régi DOS-os Ghostot. Ahhoz kislemez meghajtó kell, DOS bootdisk és lemezes ősghost :-)))). Gondolom sok mai gépben már kismeghajtó nincs is :-D
Lehetséges rendszermentés, másik vinyóra is, előtte le kell ghostal menteni a rendszert és az újra visszaállítani.
Szerintem k*rvajó dolog ez a ghostolás. 3 perc alatt felrakom az új/régi rendszert ahogy kézreáll, minden használt kis alkalmazással, progikkal, stb. Egy lemezkarbantartás, vagy egy víruskeresés is hatványozottan sok idő. -
#33649 Winyó ugyben senki nem tud felvilágositást? -
#33648 Afelől érdeklődtem, hogy mit tud a motor, mi a jövő és, hogy bejelentkezett -e már érte több végfelhasználó vagy fejlesztő. A többi ott van leírva. -
#33647 Jogos. A politika ide nem való, van arra sok másik topik. -
drevil666 #33645 oksa!
Mivel angolom igen gyenge.... pontosan! mit írt a szlovák srác és Molni? -
#33644 Megkérnélek Legközelebb mellözd mindenféle politikai hangvételü megnyilvánulásodat ebben a topicban ez nálunk itt nem szokás!
Sose tudni ki olvassa mint a mellékelt ábra mutatja és kellemetlen helyzetet okozhat. -
#33642 :D:DSA:D:D:D:D -
#33640 -
#33639 Beszarás! :)