Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Reméljük nem túl soká kijön az 5.1, az komoly cucc lesz, sok újdonsággal.
Papa01
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Leszedem a cuccokat!!! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

L Viper
Természetesen egy csodaszép Tornado modell dukál a szép kabinhoz és más a repmodell is.
arrow19
1.igen tornadot
2.repmodel erosen tulozva van Balazs majd elpaholja Hustlerrel a databaset valszeg az 5.1ben jobban lesz modellezve
3.Freefalcon5 ingyenes kabinok vannak hozza azok fizetosek
4.www.freefalcon.com / cockpits.nl / stopworks.us
L Viper
A Raktár 2-ból letöltöd a - FreeFalcon5.0.exe-t és a FreeFalcon5_hotfix-et.
A Falcon4 szekcióban van legfelül.Amiket Destroy belinkelt azok mind benne vannak.
Papa01
Ezek csodaszépek!

Pár kérdésem lenne, lehet butaság.. :)

1. A Tornado mod-nál, külsõ nézetben is Tornado-t látunk?
2. A rep. modell is különbözõ?
3. Ezek ingyenes vagy fizetõs kiegészítõk?
4. Honnan érhetõek el?

Köszönöm a válaszokat!

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

JoeDestroy
Így néz ki.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Az új angol sst software-t.
A letöltöttbõl nem települ, de ez abból van kinyerve.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Ez melyik változatot telepíti?

JoeDestroy

Gundark 1 1
Mert a régi profile editort használod. Szedd le az újat a saitektõl.
LeonSilver
Jujjj de fini!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Nem látja a profile editor. Dat file kell neki.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Nézd meg magad. :) (22" 1680x1050)
A 3D-s fülkék nem befolyásolódnak, mivel abból annyi van leképezve, ami látszik. A 2D-s fülkék egy része wide eleve, ami nem az meg minimálisan torzul. A TracIRtyû mellett meg max ramp starthoz kell már csak a 2D-s kabin. (a jelleggörbéken a középpontnál nem árt visszavenni, így lazábban tartható hogy a HUD "jól célozzon")

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Csak idõm nincs megnézni. A ODS-est megnéztem.

Ezt is jó.

Molnibalage
Gyakorlatilag a teljes sorozat le van szedve.

LeonSilver
Kössz Balázs, a 3D a lényeg ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
A 2D-s kabinok azok torzak leszenk. WS 2D-s kabinok vannak a játékoz, csak fájlokat kell átnevezni és másolgatni. A kézikönyvben benne van, hogy hogyan. (Angolban). A 3D-s kabinok nem torzak. -hires kell az exe után a parancsikonban és akkor több felbontásból lehet választani.

LeonSilver
EZ nagyon ottvan a szeren!Láttátok már?

LeonSilver
Srácok.Az FF5 mennyire komálja a wide képarányt?Jövõ héten ( vagy azután ) lesz meg a 22"-es monitorom ( 16:10 ) és remélem nem lesz torz a kép.

polluxware
ez mekkora játok volt már annó...

billenytûvel soha nem tudtam leszállni vele normálisan:)

ikon

Papa01
Én is nagy tornádó rajongó vagyok! :)
Annak idején nagy kedvencem volt a Digital Integration által 1992-ben készített Tornado szimulátor.

Egy kis ismertetõ róla:

Tornado

Gundark 1 1
Kösszencs. Este leszedem.
JoeDestroy

Mától én is X52 tulajdonos lettem :):)
Gundark 1 1
Én is szeretném. Mert nem találok rendeset és nincs kedvem nagyon újraprogramozni az egészet :)
JoeDestroy
Ha hazaérek küldök egy profilt, azt átszabhatod.
DFG MRM NAV módok a módválasztóra téve. stb.
Az új profilkezelõvel készült (loc9.msi)

L Viper
Bár én Freetrack-et használok,( már amikor :-)) de az tény, hogy ami szimeket próbáltam eddig nekem a Falconban és az EECH-ban volt magasan legjobb a használhatósága, ill a használat megoldása, minõsége.
LeonSilver
Nekem mindig fentvan a Falcon és hangulattól függ, hogy DCS-t, Loncit vagy Falcont használom éppen.Most, hogy kb. 1 hete megjött a trackir5 megint intenzívebben játszogatok.Kipróbáltam egy csomó mindent ( WoI,WoI,CFS2-3 ) de a Falcon nagyon ott van még mindig a szeren.Ráadásul ha valamelyik nagy nevû ( vagy kicsi, ez lényegtelen ) csinálna egy pöpec 3D-s Tornado Gr4 és / vagy Harrier Gr.9 kabint azért még fizetnék is!! Nem tehetek róla de belevagyok esve ebbe a két gépbe <#szeret>

Megoldható könnyen, sávokat kell rendelni a mini joyhoz, nem analógként kell kezelni. Sztem arrow19 általé leírt mód nem mûkszik.

Mini joy-nál X és Y tengelyhez egyenként JOBB klikk, Bands, 3 db sávot csinálsz, a középsõ semmi, a két szélsõhöz hozzárendeled a kurzorvezérlõ billentyûket normál parancsként, nem makróként. Priviben ment a számom, híjjá, ha gond van. Melyik verzió az SST-d?

L Viper
Megint tolod a Falcont ?
LeonSilver
Azért beszarás, hogy egy alapvetõen 10 éves játékkal még milyen faszán ellehet szórakozni.

LeonSilver
Én meg a POV Hat 1-es motyóval.

Gundark 1 1
Áj em iksz 52 tulajdonos. Külsõ profil kell. Én a kurzort a gázkar túloldalán lévõ HAT-tal mozgatom. Az amit nyomkodsz az az egér :)
polluxware
reccs

Molnibalage
Akkor egy vicc.

- Hogyan beszélgnek a pilóták Bagdad felett?
- 4 SAM közt! <#vigyor1>

arrow19
ja azt vágom hogy szívtál vele
Molnibalage
Még a külsõ profilt nem próbáltam, mert XP64 alatt a Cyborg Evo-é nem mûködött. z istallnál folyamatosan síplolt. Ha itt sem fog menni, akkor kibaszott mérges leszek...

arrow19
Nekem volt Pro, felrakod az sst-t és hozzárendeled a kurzorokat,abban lehet állítani melyik parancs mit kezeljen. Amúgy Gunny profilom volt abban meg asszem úgy van.
Molnibalage
Van itt valakinek X52-je? Mert tangap még nem jöttem rá, hogy hogyan lehetne egy dolgokhoz hozzárendelni azt ami akarom. A gázgkaron sajnos csak a két tekerõvel tudom mozgatni a kurzort. A kis pöcökkel jobb lenne, de a belsõ setup nem látja azt, alaból egérként kezeli... :(

arrow19
Openfalcont néztem tegnap win7 alatt szellemrepülõkkel nem igazán mûködik...
L Viper
Az FPS nem izgat, én a gép körvonalaira gondoltam. Az én ósdi gépemen csak álom.
Molnibalage
Csak ez csalás. Nincs senki más rajta kívûl, 0 object van és mintha a FOV is kisebb lenne. Így 500-as FPS-t is összehozok. :)

L Viper
Tényleg tûéles a 16-os a képen <#eljen>
arrow19
HD3870
L Viper
Milyen videókártyád van?
arrow19
Ezzel a beallitassal mar egesz jol lehet tolatni....Full AA es AF
zsoltfireman
Hja,csak kár,hogy ide-oda billeg repülés közben,jól el.aszták

arrow19
Nem tudja valaki hogy ha elrontom a rampstartban a shift+j-t es visszaporog a hajtomi nem huzom ra alt+i-vel a porgest miert nem lehet utanna ismet felporgetni a gep hajtomuvet?<#duma>