• repvez
    Az elsö mondatban leirtad, hogy miért nem kell az A verzió mert nem arra találták ki a szimet.Amugy én nem is szoktam mással repülni.
    A felsorolt területek mmeg ugyan ugy jok a C variánsra is csk késöbbi idöben ahol már van erösebb ellenfél is és nem kell agyaggalamb vadászatot rendezni.
    europába hál' istennek még nem volt olyan hadjárat amit kellett volna a modern gépeknek repülniük
    a balkánon meg ott van a '98-'99
    Agean
    Az én szememben csak anyni a hasonloság az A és a C variáns között hogy ugyan az a sárkányszerkezet.
    Ha nincs HUD nincs ICP egy csomo rendszer kilöve, a radart megint nem lehet ugyan ugy használni mivel nincs 2 MFD.
    KB ugyan ez a helyzet az alap mig-29 és mondjuk a 29SMT vagy mig -35 esetleg a szu-27 és a modernizált változata között.Vagy mondhatnám a 21-es és a lancert.
    Vagy bármelyik 4. gen gépnek a kabinját jobban támogatnám mert azokat jobban szimulálja a játék a fenti paraméterek miatt (ICP,2MFD,lézerbomba, stb..)
    Történelmileg ugy sem tudod jol lejátszani egyik hadjáratot sem föleg vörös oldalon tulmodellezés ide vagy oda mert a nátó oldalnak mindig is fejlettebb arzenálja volt.
    Ha valaki hiteles kampányt akar azt ugyis csak TE-ben tudja megtervezni egyesével.

A másik meg amiröl régebben megint irtunk hogyha meglenne a tool és a dokumentáció hogy mindenki a saját kis példányát ugy modolja ahogy akarja a kabinnal vagy modellekkel akkor már csak annyi dolga lenne a vezetöségnek hogy az arra érdemes minöségi dolgokat belevegye egy uj patchba és tesztelje hogyan megy együtt a többivel .

DE nem akartam ennyire beklemenni a dolgokba csak megemlitettem, hogy sztem nem kell a sok kabin föleg nem a visszalépés.