52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#33517 Az gáz.
Jana asszonyt mikorra "fekteted le" ? Ha gondolod át tehetjük a repülést más napra. -
#33516 Srácok, ma nem tudok menni. -
#33515 Az 1 kicsit későn van, de megpróbálok fenn maradni. Ha elkezdődik a multi akkor már könnyebb. -
#33514 FF jó,10körül meg jó időpontnak asszonyt addig lefektetem.
Balázs hajrá! -
#33513 MolnyFalcont építgetem. Lassan kész a modellező értékek meghatározása. Ha nem teljesen tökéletes, akkor is ez lesz első körben. Így is jobb, mint volt. (szerintem)
Most azt kell megterveznem lépésről lépésre, hogy az DB bővítés - mert lesznek új elemek is - azok hogy kerüljenek be. Ha megvan, akkor lehet a lecsóba csapni és új adatbázist egybelapátolni. :) -
#33512 Én benne vagyok. De nálam csak FF a jó. Mikortól ? Este szerintem Viper is csatlakozik 10 körül. -
#33511 Tegnap nem voltam,ma este multi? -
#33510 Hozzászólásoknál magyarázat. Még alacsonyan repülve is döbbenetesen szép a cucc. -
#33509 Ááááááááá, ez kész. :) -
#33508 Nem mindenki ugyanazt keresi egy szimben, mint mondjuk Te, vagy én. Valaki a csilivili grafikát, pár remekül összerakott küldetést, valaki meg a dinamikus hadjáratot, rádióforgalmazást, hangulatot, virtuális háborút, amiben elevenen részt vesz, stb.
Ha most lennék 20 éves, lehet rá sem néznék a Falconra, mert a grafika nem mai.
Ha grafika miatt repkedek, akkor moddolt FS2004 :-) -
Caterpillar #33507 A-10C -ben van egy random mission generator.. Nah az brutál missionoket gyárt bár kipróbálni nem mertem.. Még repüllni is nehézséget okoz! :D -
#33506 Hm. Elvben ez nem olyan rossz, de azért nem is olyan jó. Az, hogy város felett, az elismerésre méltó. Én elvárnám, hogy 15-20 vadászt, és 2-3-szor ennyi járművet mindenhol mozgasson + lévédelemet. -
Caterpillar #33505 Egy átlag missionben légvédelmek (saját), min 4 vadászfedezet (humán) + az ellenük tevékenykedő enemy vadász (ai), mivel én csapásmérő vagyok ezért földi egységek mondjuk egy előretolt bázis mint célpont 2-3 konvoly + hozzá a csapatlégvédelem... Jah és persze maga a csapásmérő kötelék általában 4-6 Su-25 meg mellé két Su-25T amik ugye nem épp lowpoly modellek! Infra orgia stb város felett... :D -
#33504 Megvetted a beta-t?
A 40 FPS az milyen környezeztben van? Kik tevékenykednek még a környéken? Mennyi vadász, heli, SAM, hajó és szárazföldi egység? -
Caterpillar #33503 Nekem egyáltalán nincs combos gépem, Medium de inkább High beállításokkal náalm az FC2 soha nem esik 40fps alá 1280x1024 -ben. És ez alig romlott a beta A-10C -ben ami azért nem rossz valljuk be! A repmodell brutál jól sikerült az avionika meg olyan mint minden usai gépen...
Sry az OFF -ért -
#33502 Ha jól emlékszem, akkor az A10C-nek féldinamikus kampánya lesz. Legalábbis a készítők ezt ígérték. -
#33501 Ha én is picit belevauzhatok: a DCS A-10-el végre eljut egy másik harci repülőgép szimulátorjáték is olyan avionikához, mint amit a Falconban megszerettem, már 1998-99 tájékán :-)
Ja és a dinamikus kampány a világ legjobb dolga, amit szimulátorban csak el tudok képzelni . -
#33500 Nem vagyunk egyformák. :)
Viszont már felmerült bennem, hogy átnyegeljek a Loncival történő videóklip készítésre.
ha egy fél tucatszor inditottam a Falkonban is,ott is jobban idegesitett mint tetszett.
És mi idegesít benne?
Ha ebben az A10 ben ezzel a látvánnyal megkapom az élethű avionikát,reptulajdonságot meg azokat a lehetőségeket amik csak a Lonciban megvannak,már repül is a Falcon az ablakon.
Amíg a Lonci programozás olyan fos, hogy zoomolva min effekten 10-12 irányítatlan rakéta ellövése ricegésre készteti becsapódáskor - vagy egyenesen fél mp kihagyásra - addig engem nem izgat. Az FC1.1 minden tweakelés ellenére erről nem szokott le. Csak remélni tudom, hogy a DCS igan.
A BS-en a TV bekapcsolásakor az elég combos gépemen olyan FPS zuhanás volt, hogy ehaj. Medium beállításokkal és pár flare dobásával megfeleztem az FPS-t. A hangok asszem még mindig eszement nagyok és akadhat tőle a gém...
Ki a tököm akar Napoleon lenni?
Ezt a megjegyzést nem értem. Az AF-ben engedelmeskednek rendesen a földi egységek, a többiben nem igazán sőt, inkább semennyire.
Tök jól elvagyok egy légi tankolással,meg két dzsip szétlövésével hetekig.
No, én meg nem.
Nehogymá egy talpas pilota nyerje meg a világháborut,ha a repülő szimulátor és a környezet lemodelezi a valóságot,nekem az ok.
Ezt végképp nem értem. Esetleg néhány kulcsfontosságú bevetés billenthet a mérleg nyelvén, de nagyon nehéz befolyásolni a hadjárat alapvető menetetét. Legalábbis a meglevőkben. A mostani FF hadjáratokat véleményem szerint lehetetlen elbukni. Az SP3/4 Iron Fortress hadjárata óta egyetlen hadjáratot sem buktam el... -
Wampa #33499 Klikkelhetően -
Wampa #33498 http://www.youtube.com/watch?v=WUu4SV3GjVw
Nem vagyunk egyformák,mert én meg a magam részéről teszek a dinamikus kampányra,összesen ha egy fél tucatszor inditottam a Falkonban is,ott is jobban idegesitett mint tetszett.
Ha ebben az A10 ben ezzel a látvánnyal megkapom az élethű avionikát,reptulajdonságot meg azokat a lehetőségeket amik csak a Lonciban megvannak,már repül is a Falcon az ablakon.
Ki a tököm akar Napoleon lenni?Tök jól elvagyok egy légi tankolással,meg két dzsip szétlövésével hetekig.
Az egyetlen lövöldözős játék amihez mindig visszatérek a SWAT4 ,ott is leszarom a
kampányt,egyetlen rövid pályán elvagyok 100x is egymás után.
Nehogymá egy talpas pilota nyerje meg a világháborut,ha a repülő szimulátor és a környezet lemodelezi a valóságot,nekem az ok. -
#33497 Édes Istenem :-)))
-
#33496 Melyiket a sok közül? :)
Az DCS videókkal az a baj, hogy Glowing Amraam jó klippet csinál, de azon túl a játék uncsi. A DCS nálam arra lenne jó, semmi másra. Mármint videó készítésre, de még arra sem nagyon mert képtelenek megcsinákni, hogy a normális gépekkel egyetlen szinben repkedjek... :(
Amíg nincs legalább féldin hadjárat, addig egy repszim halott nekem. Legalábbis katonai Mi a fun abban, hogy n+1 óráig tökölsz egy működő single mission összerakásában és lerepülöd 20-80 perc alatt úgy, hogy mindennek a helyzetét legalább nagyjából ismered? Szerintem semmi.
A 1 vs 1 és 2 vs gun dogfight meg jet gépekkel elég vicces. A gépágyús dogfightra vágyom, akkor inkább Il-2.
Talán, ha a kedves ED felemelné a seggét és 2 havonta adna ki új mini hadjáratot vagy hetente egy giga single mission-t amiben 60-80 eszköz teszi a dolgát és tényleg legalább minden kötelékkel egyszer lerepülhető, akkor lenne értelme. Máskülnöben nem látok. Nem nincs arra időm, hogy magamnak építsek meg részben egy játékot, amiért még fizetek is... -
#33495 Este jön vki repülni ? Kicsit uncsi már a SAD, ugyhogy nézek vmi Strike missiont. TS-en, Hamachin fenn vagyok. -
Wampa #33494 Gyors kérdés....mindenki látta a PC piloton az A10c videot?
Ennyi.Uj gép kell -
#33493 Fémtömeg !
Jó a neve :-))) -
#33492 Hoppá! Új tileok is vannak! -
#33491 Frissítettem a háttérképeket az alábbi linken -
#33490 Falcon 4 tárhely milyen lett? -
#33489 Ment PÜ. Átraktam a tárhelyet másik aldomainre. -
#33488 Már kezdjük kiismerni a nyavajáit. A kapcsolat viszont tökéletes, lagmentes volt. -
#33487 A visszaülést single playerben sem bírja. Tehát, ha lelőnek és a 2. gépbe akarsz ülni, akkor előbb mentés. Kilép a főmenübe, betült és úgy visszaülés megy. Máskülönben freeze lesz és non responding state. A dogfight modul szintén ilyen. Ha kijössz a 3D világból, akko vissza a főmenüig, mert az ismételt commit-ra a fenti eset lesz. Ezek nálam 100%-ban reprodukálhatóak. -
#33486 Jana, köszi az AF-es Janhas skines objects mappát
-
#33485 Az első bevetés szépen ment, gond nélkül. Utána volt CTD-m betöltéskor. Azt viszont nem nagyon lehet itt megcsinálni, hogy visszaülni a kötelékbe. Vissza akartam csatlakozni Zotya szerverére, de már a waiting-nél, vagy a recieving objects-nél nem jutott tovább. Ha ezt valahogy sikerülne kijavítani az jó lenne. AF, OF ezt bírja. -
#33484 Látom jót repkedtetek. Mennyire volt gyors a kapcsolat felépítése? Sokat kellett vacakolni? Mennyire stabil? FPS? -
#33483 Az ötlet nem volt rossz, a baj,hogy keskeny volt a leszállópálya ehhez a manőverhez. Ez a facetrackir bigyót használod? tehetnél fel vmi videót, hogy is néz ki használat közben.
Joe: Hamachi most ment, de a múltkor nélküle sem volt semmi gond.
Estére marad még erőd a kalapács után? -
#33482 Éled :)
Én is jövök majd ahogy tudok.
Hamacit használtatok?
Kisebb lakásfelújításba keveredtem egy bérházban. A 10 kilós hosszúnyelű kalapács használatát követően hamar összehaverkodtunk a szomszédokkal :))
(Kihírdettük hogy zajos lesz! :D ) -
#33481 Facetracknoir beta update 2010.10.16
Update tartalma:
-Görbék a 6DOF-hez
-FSX support
=gyönyörűen működik -
#33480 Amikor azt mondtad dupla leszállás,befaroltam eléd te nem reagáltál gyorsan :) -
#33479 Gratula!
Nekem egy CBU mellé ment. A Maverickek találtak, egy csörgökigyót lerázozz a 25-ös. -
#33478 15 kills. Yeah