• Molnibalage
    Azért, mert ez egy F-16C szim. Ennyi erővel minek a többi pit? Viszont az F-16A is F-16 és bizony, ha a történelmi hadjáratokat nézzük, akkor az F-16A kabinnak több hansza van, mint az F-16CJ/CG-nek. Sorolom.

- ODS
    - ITO2 (1982)
    - Korea 1980-1991
    - Europe 1990 tájáig.
    - Balkan '80-as évek.

Számold ki, hogy ez hány hadjárat. Sok. Megéri. Őszintén, én nem is vágom, hogy a HUD-ot leszámítva mi az eltérés a CG és CJ kanin között...

Az F-16A jóval közelebb van az F-16C-hez mint bármelyik kőkorszaki orosz gép.

A keleti oldalon a MiG-29 és Szu-27 változatait leszámítva a szenvedés kategória, foglalkozni sem érdemes velük. Szólóban is, de multiban végépp. Sem játékélmény, se modellezés miatt. Az F-16 radar, HUD és stb. úgy felülmodellezi őket, hogy sírni kell. Az MI által irányított gépek viszont a DB-ből egész korrekt adatokat kapnak.
    Pont olyan könnyen mészárlonak le téged, mint te az AI-t. Se chaff/flare, se ECM se jó manőverező képesség vagy fegyverzet. Régen poénból toltam pár bevetést a vörös oldalon FF4 alatt. A bevetések negyede úgy ért véged, hogy simán lemészároltak, pedig akkor még tudtam repülni.

Ezen felül a keleti gépekről sokkal kevesebb anyag van, nem lehet olyan jó kabinokat csinálni hozzájuk.