Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nem vagyunk egyformák. :)
Viszont már felmerült bennem, hogy átnyegeljek a Loncival történő videóklip készítésre.
ha egy fél tucatszor inditottam a Falkonban is,ott is jobban idegesitett mint tetszett.
És mi idegesít benne?
Ha ebben az A10 ben ezzel a látvánnyal megkapom az élethű avionikát,reptulajdonságot meg azokat a lehetőségeket amik csak a Lonciban megvannak,már repül is a Falcon az ablakon.
Amíg a Lonci programozás olyan fos, hogy zoomolva min effekten 10-12 irányítatlan rakéta ellövése ricegésre készteti becsapódáskor - vagy egyenesen fél mp kihagyásra - addig engem nem izgat. Az FC1.1 minden tweakelés ellenére erről nem szokott le. Csak remélni tudom, hogy a DCS igan.
A BS-en a TV bekapcsolásakor az elég combos gépemen olyan FPS zuhanás volt, hogy ehaj. Medium beállításokkal és pár flare dobásával megfeleztem az FPS-t. A hangok asszem még mindig eszement nagyok és akadhat tőle a gém...
Ki a tököm akar Napoleon lenni?
Ezt a megjegyzést nem értem. Az AF-ben engedelmeskednek rendesen a földi egységek, a többiben nem igazán sőt, inkább semennyire.
Tök jól elvagyok egy légi tankolással,meg két dzsip szétlövésével hetekig.
No, én meg nem.
Nehogymá egy talpas pilota nyerje meg a világháborut,ha a repülő szimulátor és a környezet lemodelezi a valóságot,nekem az ok.
Ezt végképp nem értem. Esetleg néhány kulcsfontosságú bevetés billenthet a mérleg nyelvén, de nagyon nehéz befolyásolni a hadjárat alapvető menetetét. Legalábbis a meglevőkben. A mostani FF hadjáratokat véleményem szerint lehetetlen elbukni. Az SP3/4 Iron Fortress hadjárata óta egyetlen hadjáratot sem buktam el...