• Molnibalage
    Nem vagyunk egyformák. :)

Viszont már felmerült bennem, hogy átnyegeljek a Loncival történő videóklip készítésre.

ha egy fél tucatszor inditottam a Falkonban is,ott is jobban idegesitett mint tetszett.

És mi idegesít benne?

Ha ebben az A10 ben ezzel a látvánnyal megkapom az élethű avionikát,reptulajdonságot meg azokat a lehetőségeket amik csak a Lonciban megvannak,már repül is a Falcon az ablakon.

Amíg a Lonci programozás olyan fos, hogy zoomolva min effekten 10-12 irányítatlan rakéta ellövése ricegésre készteti becsapódáskor - vagy egyenesen fél mp kihagyásra - addig engem nem izgat. Az FC1.1 minden tweakelés ellenére erről nem szokott le. Csak remélni tudom, hogy a DCS igan.

A BS-en a TV bekapcsolásakor az elég combos gépemen olyan FPS zuhanás volt, hogy ehaj. Medium beállításokkal és pár flare dobásával megfeleztem az FPS-t. A hangok asszem még mindig eszement nagyok és akadhat tőle a gém...

Ki a tököm akar Napoleon lenni?

Ezt a megjegyzést nem értem. Az AF-ben engedelmeskednek rendesen a földi egységek, a többiben nem igazán sőt, inkább semennyire.

Tök jól elvagyok egy légi tankolással,meg két dzsip szétlövésével hetekig.

No, én meg nem.

Nehogymá egy talpas pilota nyerje meg a világháborut,ha a repülő szimulátor és a környezet lemodelezi a valóságot,nekem az ok.

Ezt végképp nem értem. Esetleg néhány kulcsfontosságú bevetés billenthet a mérleg nyelvén, de nagyon nehéz befolyásolni a hadjárat alapvető menetetét. Legalábbis a meglevőkben. A mostani FF hadjáratokat véleményem szerint lehetetlen elbukni. Az SP3/4 Iron Fortress hadjárata óta egyetlen hadjáratot sem buktam el...