52965
  • Boconadi
    én vagyok TS-en, mikrofonom most nincs, de megy az OF szerver, IP-m: 84.2.202.69
  • Molnibalage
    Új FLARE képek.
  • JoeDestroy
    Nálam fentvan mind. AF, OF4.7, FF5.52. Bármi lehet :)
  • Molnibalage
    Majd meglátjuk. Józannak józan vagyok. :)

AF vagy OF lesz? Mondjuk perpillanat egyik sincs fel és a MOD sincs még meg.

Az AF legnagyobb hátránya füst. Egyszerűen a legfüstölősebb rakéta is láthatatlan, ami sajons nagyon gáz, mert a szovjet / orosz rakétánál elsődeleges ez könnyíti meg a valóságban is a kitérés előlük.
  • Boconadi
    ez sima 4.7?
  • arrow19
    Tegnapi OF

• L Viper #33431
    Reppentem egy gyorsat az AF Skunworks Balkán 2012-es kampányban.
    Hát érdekes volt, F22-esek adták a fedezetet. A 3. képen szép tűz effekt, ilyenre nem emlékszem az alap AF-ből. Sajnos sok gép modellje nagyon gagyinak tűnik FF5.5.2 vagy OF 4.7 után, de a hangulat nagyon tetszett.

• L Viper #33430
    Vasárnap nem leszek gépközelben, csak este tudok jönni a nálam "szokásos" időben, ha addig még marad valaki, vagy akkor tud még jönni valaki.
  • z0ty4
    Ezt megbeszéltük. Mindenki kijózanodik (ugye Balázs?) délután meg összehozzuk.
  • arrow19
    Mármint vasárnap.
  • arrow19
    Jöhet,én ma pesten vagyok de késő délután nekem is jó
  • z0ty4
    Jó képek. Köszönjük. Akko holnap 1 multi ?
  • arrow19
    Előző postot kérem törölni,valamiért nem jó a hotlink:
    Wallpaper Pack 1080p
  • Molnibalage
    A háttérképed, ha megvan 1920x1080 vagy felette, akkor jöhet.

Más.
    Ezek szerint nem voltam vak. :)
  • Molnibalage
    Holnap késő délután esetleg befigyelhet egy multi.
  • Molnibalage
    Azokat inkább ne. Még az 5.0-hoz készültek. Erős instabilitás várható. Látom, hogy ezt meg is említed. Sajnos a TE-k alatt az MI is fura. Az OCA gépek sokszor inkább SAM-et támadnak az eredeti cél helyett.

Egyes gépek meg egyáltalán nem hajlandók bombát dobni. Se 2D se 3D világban. Elrepülnek a célig, aztán hazamennek. A TE gyakorlásra jó, de fun bevetések repüléséhez kevésbé.
  • z0ty4
    Reggelt. Sajnálattal látom, hogy este nem volt repülés :(
    A legközelebbi repülés alkamlával, ki kéne próbálni Steff TE Pack-jából 1-2 repülést. Az a bibi, hogy Jana-val bármit repültünk F-16-osokon kívül az fagyi lett. Nemtom ez mennyire stabilabb. A mai nem sajna nem jó, délben családi ebéd, aztán családi foci( mozogjuk le a kaját) este pedig megyek Sógimhoz Boxot nézni. A holnap pedig bazi nagy kérdőjel.
  • Molnibalage
    Skinek.
  • Molnibalage
    Viszont elvben full dinamkius hadjárata lesz én nem olyan elkent, mint a Falconé egyes esetekben.
  • repvez
    mondjuk erre a cold &dark inditásra kiváncsi leszek mert az eddig megjelent videok és képek alapján még egy gyenge arcadnak sem felel meg
  • Buren
    Lesz Jet Thunder előreláthatólag idén!

Mondjuk kezdetben csak Harrier lesz benne de kinek kell más?
  • L Viper #33415
    Szerettem a Frugalst, jó kis szimes gyűjtőhely volt.
    Arról nem is beszélve, hogy a régi Flanker 2.5-höz csinált munkáim is ott voltak linkekkel egy topikban. Több gyári textúra hiba kijavítása, egy komplett grafikus mod a kifutókhoz, tájhoz, házakhoz, felhők, kabinok javításai stb. ( De sok időm volt valamikor. )

Aki akar nosztalgiázni - képek :-))))))
  • arrow19
    Ütném az ilyen nőt az biztos
  • Boconadi
    ez igen...
  • repvez
    Ha jol tudom családi okok miatt.Elvált a csávo és a feleség vitt mindent mint a piros hetes a serverrel együtt.
  • Boconadi
    frugals fórum miért szűnt meg?
  • L Viper #33410
    Sajnos az AF-el csak egy a baj, már sosem lesz ilyen szép, mint az FF5.5.2:

• Molnibalage
    Akkor itt volt a bibi. Én koreás vagyok. :)
  • L Viper #33408
    Én hadszíntér váltás után az új Balkánt néztem. Sok új festéssel találkoztam, de túl sok tesztet nem csináltam idő híján.
  • L Viper #33407
    Van egy trükk AF-hez azon NVidiás felhasználóknak, akiknél a fegyverzetképernyő bekapcsolt élsimítás mellett bugos.

Az AF gyökerében csinálni kell egy BFops.cfg fájlt, amibe egyetlen sort kell beírni:
    set g_bForceSoftwareGUI 1
    Ez megjavítja :-))))))

Ha valakit tovább érdekel ezen cfg fájlban megváltoztatható értékek mikéntje, kattintson ide !
    A sajnos azóta megszűnt Frugals fórumon volt szépen összeszedve. Végülis ez már egy majdnem konfig editor AF-hez
  • Molnibalage
    A MOD-ot anno kipróbáltam. Semmi komoly változás nem tűnt fel igazán. Nem is vágtam, hogy a telepő miért volt olyan nagy. Végignéztam az összes skint, modelt, de nem láttam, hogy mi változott. Egyetlen modellező érték sem változott meg.
  • L Viper #33405
    Vasárnap estig nem tudok jönni multira :(

Szerintem ha mindenkinek megy az AF és mellette az FF5.5.2, akkor az is elég. Előbbivel tényleg sok jó hadjáratot toltunk. AF-hez ez a SkunkworksMOD_v1.2-es MOD a két új 2012-es hadjárattal is megérne egy próbát.

Nem zárkózom el egy OF-től sem persze azokkal, akiknek megy.
  • Molnibalage
    Én ma úgysem lesze és holnap sem.
  • arrow19
    Jelentem az openfalcon szépen fut XP alatt,ma valaki OF? Viper?

Hamachi 2.0.2.85
    freefalcon 5.52
  • Molnibalage
    A Hamachi autmatikusan frissíti magát, de Vipera régit használt. Ment. Falconból tedd fel az összset, az a tuti.
  • Boconadi
    Hamachi verzió? Falcon verzió?
  • Molnibalage
    TS3, Hamachi, mikrofon, megfelelő Falcon verzió. Ennyi.
  • Boconadi
    Mondjuk szívesen mennék én is multira, csak nemtudom mi kell :(
  • Boconadi
    én szívesen leszek avacs :D
  • Molnibalage
    Sehol.