Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
<#falbav>#falbav>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
😄 😄 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Mivanmivanmivan?"😛
Ha lesz egy virtuális Red Flag,megvan ki lesz az agresszor század(red star one😊
Ehhez a lesz még izéhez.....a háboruk,forradalmak nagyrésze gazdasági vállalkozás.még akkor is ha közvetlen közelrõl lánglelkû,vagy etnikai.
A legutóbbi legnagyobb genocidium,a ruandai,se jöhetett volna létre,ha nincs az"Always plus"aminek vagy az volt az érdeke hogy legyen,vagy hogy ne legyen idõ elõtt vége,vagy az volt az érdeke,hogy lesz..ja, mert nincs benne haszon.Érdekek mozgatják a világot,nem elvek.Az elvek csak jönnek,ahogy az érdekek kivánják😛
Ma akarom megnézni a Rwandai háboruról a filmet,ezt a Rázz kezet az ördöggelt,amit a kanadai békefenntartó faszi regényébõl irtak.
Kiváncsi vagyok milyen..
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
és 3.85ös fsuipc kell hozzá ami regisztrálva van.
ne hari nemtok mást mondani..
A CE-ben bekapcsolható radar mod megfelezi az összes radar földháttérben látó képességét. Nagyon kellemes környezetet teremt. 😊
Talán jövõ hónap közepétõl.
De szép is volt mikor 2 éve még minden 2. hétvégén volt repkedés.
Joyzsinór önkorbács helyett vezeklésként egy szép Falcon kép estére:

"Közben azért a teljesség kedvéért jegyezzük meg, román sajtóbeszámolók szerint az újpesti drukkerek is "kitettek magukért". Több internetes forrás is közli, hogy a vonattal Bukarestbe tartó magyar szurkolók Nagy-Magyarország térképes zászlót lobogtatva (melyre az volt írva románul, hogy Erdély magyar föld), "cigányok-cigányok" rigmust kiabálva szították a kedélyeket az egyes megállóknál."
Na jah igazad van,de azért ilyeneket még se illik mutogatni..(Halkan jegyzem meg, hogy még mindig Loki drukker vagyok,a fradi távol áll tõlem)
Minket se mutatnak a tvbe, hogy Európa Bajnokságokon ki hanyadik helyezést ér el..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mi bajod van a kajak / kenuval?
A mai sportok elég komoly részben a pénzrõl szólnak. A motorcsónak sprotban nincs, hiába az a szíved csükcske. Nekem is van olyan, de le sem szarja senki. Viszont engem ez nem zavar. Ha megnézed az átlagember még az F1-et sem mindig nézi. Akkor ki nézi a többi (szerintem) huszadrangú autósportot?
nyomják beléjük a pénzt aztán mint kergült kacsák kóvájognak a pályán...
6x európabajnok motorcsónak versenyzõt meg meg sem említik itthon a tv-ben, két matiné meg maszturbálós mûsor között.
De bezzeg a távbaköpést, meg sárkányhajót, meg végbélázós, tennnisszes gazdag taknyokat azt be tudják mondani mekkora hõsök.
kajak kenuval is kivan.. a
Talmát is leírták már ha jól veszem észre..
lehet szídni, bocsánat
mit is látunk a képen?
egy tajgyökér paraszt banda üzen a másik hasonlóan mûvelt banda felé.
addig jó amíg ott vannak helyben és egymást csépelik.
azthiszed hogy izgat?? 😊 vagy hogy igazat adok nektek "jó lelkû" foci drukkereknek?
az inteligens ember alapból nem foglalkozik ilyesmivel, másrészrõl azt is linkeld be amit ti mutattatok nekik..
legyünk már felnõttek na...
mint az ovisok, csak nagyobb a transzparens, meg degeneráltabb az üzenet amit egymásnak írtok
<#eplus2>#eplus2>
Polli erre reagálj valamit^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
valmi tök natúr lehetõleg telepíteni se kelljen csak 1fájl, ilyesmi..
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.