Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Van róla screenshot?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nekem ott elekad, hogy a 3.5 akármit frissíteni akarja. Ami utána jön az is kicsit zavaros. Ha F-16D-vel megy, akkor talán F-15E-vel is. Király lenne azt ketten repülni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
LANHAS féle launch viper v.3 megjelent uj lengyel gépekkel
repvez
ezt probálta valaki ha jol értem akkor ezel megoldhato a 2 emberes repülés egy gépben
Molnibalage
Kézikönyv frissült. A légiharc fejezet elvileg készen van. Most jön hozzá 1-2 oktatófilm. Pusztán csak technikailag mutatja be a fegyverek használatát, nem komoly ellenfelek ellen.

zsoltfireman

L Viper
Nyugodjanak békében !
Molnibalage
A banner frissült. A raktár 2 meg egy ideje halott sajnos.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
haggyad mán... vakrozsda is elintézi õket

Molnibalage
Nagyon régi, de nagyon ütõs.. Már 2006-ban HD-ban is kiadták ezt. Nekem megvan, akkor még ingyér lehetett HD-ben leszedni. Érdekel valakit? 1 GB. (Kb. 1 óra hosszú.) Nem tudom, hogyan kódólták le ilyen szépen és ügyesen...

L Viper
Az ellen nem véd :-)
Csak saját filmeket nézek,no Warez😛
<#falbav>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
És mi ellen harcol az F-22 Afganisztán felett? Brezsnyev szellemével? 😊

polluxware
<#ticking>

linket ide<#papakacsint>

L Viper
A 22-esnek nincs esélye <#nyes>
LeonSilver

😄 😄 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pollux az agresszor😊
"Mivanmivanmivan?"😛
Ha lesz egy virtuális Red Flag,megvan ki lesz az agresszor század(red star one😊

Ehhez a lesz még izéhez.....a háboruk,forradalmak nagyrésze gazdasági vállalkozás.még akkor is ha közvetlen közelrõl lánglelkû,vagy etnikai.
A legutóbbi legnagyobb genocidium,a ruandai,se jöhetett volna létre,ha nincs az"Always plus"aminek vagy az volt az érdeke hogy legyen,vagy hogy ne legyen idõ elõtt vége,vagy az volt az érdeke,hogy lesz..ja, mert nincs benne haszon.Érdekek mozgatják a világot,nem elvek.Az elvek csak jönnek,ahogy az érdekek kivánják😛
Ma akarom megnézni a Rwandai háboruról a filmet,ezt a Rázz kezet az ördöggelt,amit a kanadai békefenntartó faszi regényébõl irtak.
Kiváncsi vagyok milyen..

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
sia Daniele<#integet2>

polluxware
egyem a szíved bárki is vagyol.. olvasd el azt a nyomorult pdf-t amit adnak hozzá.

és 3.85ös fsuipc kell hozzá ami regisztrálva van.

ne hari nemtok mást mondani..

DANIELE
Srácok mûködik e valakinek a VFR-F18, MERT NEKEM NEM SIKERÜL BE ÁLLÍTANI A BOTKORMÁNYT, már az agyvérzés kerülget az ideg tõl. Az FSUIPC opcióban sem tudom már tisztára felemésztette a türelmemet segítsen valaki, ha tud.

Molnibalage
Az OF videókészítés közben érdekes dolgokat vettem észre. Egyes gépek repmodellje teljesen más. Pl. az F-111 gépek iszonyatosan gyengék az OF-ben az FF-fel összevetve, szerintem az OF sokkal reálisabb. Ha fullra megvan pakolva kis fegyverekkel utánégetõ nélkül még a 0.75 Mach elérése is csak álom. A fegyverek légellenállása, mintha globálisan nagyobb lenne.

A CE-ben bekapcsolható radar mod megfelezi az összes radar földháttérben látó képességét. Nagyon kellemes környezetet teremt. 😊

L Viper
Én mennék, de "asszem" neked írtam, hogy miért nincs még annyi idõm sem.
Talán jövõ hónap közepétõl.
Molnibalage
Multira még mindig senki? Emberek, hónapok óta nem röppentünk. <#shakehead>

De szép is volt mikor 2 éve még minden 2. hétvégén volt repkedés.

Molnibalage

L Viper
Még egy kép, ma az utolsó.
Címe: repkedés a Balaton felett:

<#eplus2>
polluxware
<#eljen>

polluxware
volt egy véleményem leírtam

de az hogy én ezen veszekedjek bárkivel is😊

L Viper
Uraim, elnézést a sok OFF-ért.
Joyzsinór önkorbács helyett vezeklésként egy szép Falcon kép estére:

polluxware
most erre én mint pisssszkos komcsi mit mondjak?

vajon miért utálnak minket.

L Viper
A mieinket sem kell félteni:

"Közben azért a teljesség kedvéért jegyezzük meg, román sajtóbeszámolók szerint az újpesti drukkerek is "kitettek magukért". Több internetes forrás is közli, hogy a vonattal Bukarestbe tartó magyar szurkolók Nagy-Magyarország térképes zászlót lobogtatva (melyre az volt írva románul, hogy Erdély magyar föld), "cigányok-cigányok" rigmust kiabálva szították a kedélyeket az egyes megállóknál."
Scottt
Ez egy ilyen este pajti😊
Na jah igazad van,de azért ilyeneket még se illik mutogatni..(Halkan jegyzem meg, hogy még mindig Loki drukker vagyok,a fradi távol áll tõlem)
Minket se mutatnak a tvbe, hogy Európa Bajnokságokon ki hanyadik helyezést ér el..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware

polluxware

Molnibalage
Ki írta le Talmát? Saját erõbõl és tehetséggel jutott el a király kategóriába és nem úgy, mint Baumgartner az F1-be.

Mi bajod van a kajak / kenuval?

A mai sportok elég komoly részben a pénzrõl szólnak. A motorcsónak sprotban nincs, hiába az a szíved csükcske. Nekem is van olyan, de le sem szarja senki. Viszont engem ez nem zavar. Ha megnézed az átlagember még az F1-et sem mindig nézi. Akkor ki nézi a többi (szerintem) huszadrangú autósportot?

polluxware
asszed hogy érdekel hogy milyen lelki terrornak vagytok kitéve egy meccs alatt, aztán meg befordult állapototokban hazaindultok és szanaszét veritek a várost, csak mert soha nem nyer az a kutyaütõ balfék fradi, meg mittomén milyen nyomorék kacskalábú foci banda van még..

nyomják beléjük a pénzt aztán mint kergült kacsák kóvájognak a pályán...

6x európabajnok motorcsónak versenyzõt meg meg sem említik itthon a tv-ben, két matiné meg maszturbálós mûsor között.
De bezzeg a távbaköpést, meg sárkányhajót, meg végbélázós, tennnisszes gazdag taknyokat azt be tudják mondani mekkora hõsök.

kajak kenuval is kivan.. a

Talmát is leírták már ha jól veszem észre..

lehet szídni, bocsánat

polluxware
te egy értelmes ember vagy, namostan nem gondolod hogy felpattanok az asztaltól és szanaszét verem a monitort meg kirohanok az utcára és összeverem az elsõ utambaálló egyént ezért...

mit is látunk a képen?

egy tajgyökér paraszt banda üzen a másik hasonlóan mûvelt banda felé.

addig jó amíg ott vannak helyben és egymást csépelik.

azthiszed hogy izgat?? 😊 vagy hogy igazat adok nektek "jó lelkû" foci drukkereknek?

az inteligens ember alapból nem foglalkozik ilyesmivel, másrészrõl azt is linkeld be amit ti mutattatok nekik..

legyünk már felnõttek na...

mint az ovisok, csak nagyobb a transzparens, meg degeneráltabb az üzenet amit egymásnak írtok

<#eplus2>

Scottt

Polli erre reagálj valamit^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
gimp az sok fájból áll<#idiota>

azért köszi!

polluxware
<#puszis>

Palinko
gimp
L Viper
Priv. ment.
polluxware
nekem is adobe7-em de lusta vagyok csak ezért feldobni..

valmi 1fájlos eccerû kéne

Molnibalage
És PS-t használok.

polluxware
tudtok nekem ajánlani valmi halál ecccerû paint progit amiben tudom állítani a jpg minõségét mentésnél? (ergó mspaint kiesik)

valmi tök natúr lehetõleg telepíteni se kelljen csak 1fájl, ilyesmi..

polluxware
huncut vagy buren..<#hehe>

Molnibalage
Nem, de azt sem próbáltam még ki. A 10x60-as dogfight módot próbáltam ki. Elég durva az AIM-9M-mel kombinálva.

Buren
Manual bombing reticle-t? 😊 (csak azért mert a szükséges kapcsolókhoz ha jól emlékszem azt írtad hogy nem tudod mire valók... meg úgy se használod... meg nincs is rá idõd <#alien>)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Kapaszkodjatok meg, a kézikönyv írása során megint tanultam új dolgot amit eddig nem használtam. Még ennyi év után is. 😊

L Viper
Sajnos úgy látom, hogy nem fog puhán történni egy két dolog az országban, bármennyire szeretnénk. Már sok mindent hitegettek velünk. Várható, hogy egyszer betelik a pohár és annak ez a vége.