• Seaweed
    ...hat rossz neven vehette hogy birizgaltam...mert most mar mindenhol full szaggat...alt-tab-feladatkezelo prociterheles nezese es fomenuben is 100%-os processzor terhelest mutat...szerkeszto, fuggyesztmeny birizga es a fuggyesztemenyeket ilyen 10-20mp alatt jeleniti meg..szemmel lathatoan belassult...waypointon klick es ido atallitas...klick kis nyilra es 3-4 masodpercel kesobb valt at! Visszalliotttam most 98/ME kompatibilitas modra es most nem lassu, nem szaggat!!!....jo persze 5-6 neha 10 perces kuldetesbetoltes(most is) az meg mindig van...kb 1 lelegzetvelnyire vagyok hogy uninstallaljam! (Memtest 1 oran at futott no hiba, azota csereltem VGA drivert is mar...de semmi valtozas...minden mas Game, 3D teszt, jo!!!)

Mar csak 1 utolso probalkozasom van! Tobbet nem adok nekise..elegem van! Szal install-kerdes az FF4 melett levo readmeben azt irtak hogy Falcon 4.0 install majd ra az FF4...tehat en ez alapjan nem patcheltem sehova a Falcon 4.0-at, hanem egybol ratettem az FF4-et... jo ez igy?! nem lehet hogy ez a baja?! Esetleg ramegy ez az FF4 AF-re?! mert az nalam jol mukodik!