• Molnibalage
    A 4.8 kabin skinkiosztása naná, hogy nem stimmel az FF félével. Viszont, ha az új kabint beteszed, akkor az elvileg a skin ráhúzás mintázatát is hozza magával. Akkor már működnie kellene. Elvben.

A TE adatbázisa már nem zárolt. Az adatbázis alatt, mikor DB-t írok alapvetően a master DB-t értem, ami a \terradata\objects-ben van. A kisebb méretű fájlok azok, amiket az F4Bwrose macerál. A 3D LOD modellek és egybek, meg a nagy fájlokban vannak. A hadjáratok lockolt adatbázisa ugyanazt a LOD-okat használja, a kisebb méretű fájlai egyediek, de ott is csak a sq.stroes tér el. Visznot az önmagában nem lehet független, ezért változatlan formában a többi aprólék is mellette van.

Ezt csak azt torítja, hogy a tesztjeim során észrevettem, hogy a dogfight module az adott helyszín hadjárat adatábázisát használja. Tehát hiába engedélyezel pl. csak AIM-54A-t az F-14B-n, akkor sem fog semmi változni, csak TE alatt. Mikor elkezdtem dolgozni a hajamt téptem azon, hogy már megint nem úgy működik egy újítás, ahogy kellene. Igazság szerint sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna oldani a sq. stores limitálást, nem értem, hogy ehhez miért kell külön DB. TE alatt a sq. stores nem számít. Az összes helyszín ugyanazzal a DB-vel rendelkezik. Tehát a master DB-ben elég limitálni a száadok fegyverzetét. Az egyetlen ok a szeparálásra az, hogy lehessen zárolni...