Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
mondom én hogy utángyártott gépek, techtonicska kazettás rádióval meg micsung mfd-kkel<#zavart1>#zavart1>
Úgy szoktam csinálni, hogy mindig Falcon4 mappába rakom az alapfalcont.
Rárakom mondjuk a RedVipert, beállítom ahogy szeretem, stb.
Ha másik Falcon verziót akarok használni, pl. OpenFalcon, SuperPak4, stb, akkor átnevezem valamire a Falcon4 mappámat, jelen esetben ugye a RedViper volt rátéve:
Legyen ez a neve Falcon4_RV
Létrehozok újra egy Falcon4 mappát, ami ugye most teljesen üres. Ebbe újra feltelepítem a Falcon4 -et, majd a SuperPak 4.2-t, vagy az OpenFalcont, vagy amit akarok.
Indul frankón, bekonfigolom, játszok stb.
Ha újra RedViperezni akarok átnevezem megint, pl. Falcon4_OF -nek. Ebbõl tudom, hogy OpenFalcon van benne.
A Falcon4_RV mappát visszanevezem Falcon4-re és megy újra a RedViper. És így tovább.
Az Allied Force mehet bármi mellé, ott nem kell trükközni.
A konfig editort újra elindítva elõfordulhat, hogy újra ki kell tallózni a hozzá tartozó játék indító .exe fájlt, de a cfg az ettõl jó marad. Ez csak akkor érdekes, ha esetleg megint állítgatni akarok valamit.
így nagyításban a fõfutó felnije block50-re hajaz
áhhh. valmi szutyok utángyártott kínai cucc lehet ez is<#zavart1>#zavart1>
SZERINTEM
elég megnézni a hosszított függõleges vezérsíkot, az orrfutót, a hiányzó IFF antennákat és egyebeket.
A futófényt persze csak videó mutatná rendesen.
Priviben küldöm a képeket mindjárt, addig egy ízelítõ kép:

Kezdõ falkonozóként próbálkozom a különbözõ verziókkal. Az AF és a FF5 fent van a gépemen, és szeretném kipróbálni az OF-t. Ezek mellé fellehet-e telepíteni valahogy?<#conf>#conf>
HAF Vipers
A srácnak meg adjátok meg a teszt exe linkjét. Azzal már elég jó az FF5.0 szerintem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
magyar nyelvu kézikönyv
(elektronikus verzio, 2007.10.21)" ---> ezt találtam)
köszönöm a segítséget.
A mostani FF5 az a legujabb ehhez nem kell semmi más egyenlöre.
És a kézikönyvet is szorgosan forgasd.
Nem kell semmi más hozzá. Felrakod és kész.
Van egy félkész nem hivatalos exe, ami sok dolgot javít rajta, volt itt is linkelve a fórumon a linkje.
"Free Falcon 5 installer ( .rar parts 1-13)"<------ ezt a cuccot letöltöm (ezek szerint ez a "redviper").
Még 1 kérdés: ehhez még ajánlott valamit feltelepíteni vagy ez igy ûber f*sza zsír király?<#nevetes1>#nevetes1>
Köszönjük a vásárlást <#nevetes1>#nevetes1>
A F.A.Q.-ban olvastam, hogy itt éedeklõdjek, hogy honnan tudom beszerezni(letölteni) a "redviper"-es falcon 4.0. Remélem tudtok segíteni.
Kösz.
habár GE hajtómûvek vannak ottan..
há mi lehet ez? big spine az oké viszont nincs IFF antenna a boborék kabin elõtt..
mind1
tudod mire gondlok most már😊
Leszállofényeket meg nem tudok OFböl mert még nincs fenn.itt
van nagyban a valos is
Repvez a kifutú pálya végén levõ fénysort hiányolja. Arról ként kép. <#zavart1>#zavart1>
Régebbi previewban volt már ehhez hasonló lámpaoszlop, csak Lee soha nem küldte el integrálásra kilépése elõtt.
Repvez, az a radar amit még hiányolsz az FF-bõl a 2. és 3. képen?
Hát ebben a mondatban ezt "Közvetlenül felettük kéne elrepülni és nappali shot is kéne, hogy maga a 3D modell látszódjon"
Nem vettem észre.......<#falbav>#falbav>
Akkor majd megcsinálom én. Közvetlenül felettük kéne elrepülni és nappali shot is kéne, hogy maga a 3D modell látszódjon.