Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így nagyításban a fõfutó felnije block50-re hajaz
áhhh. valmi szutyok utángyártott kínai cucc lehet ez is<#zavart1>#zavart1>
SZERINTEM
elég megnézni a hosszított függõleges vezérsíkot, az orrfutót, a hiányzó IFF antennákat és egyebeket.
A futófényt persze csak videó mutatná rendesen.
Priviben küldöm a képeket mindjárt, addig egy ízelítõ kép:

Kezdõ falkonozóként próbálkozom a különbözõ verziókkal. Az AF és a FF5 fent van a gépemen, és szeretném kipróbálni az OF-t. Ezek mellé fellehet-e telepíteni valahogy?<#conf>#conf>
HAF Vipers
A srácnak meg adjátok meg a teszt exe linkjét. Azzal már elég jó az FF5.0 szerintem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
magyar nyelvu kézikönyv
(elektronikus verzio, 2007.10.21)" ---> ezt találtam)
köszönöm a segítséget.
A mostani FF5 az a legujabb ehhez nem kell semmi más egyenlöre.
És a kézikönyvet is szorgosan forgasd.
Nem kell semmi más hozzá. Felrakod és kész.
Van egy félkész nem hivatalos exe, ami sok dolgot javít rajta, volt itt is linkelve a fórumon a linkje.
"Free Falcon 5 installer ( .rar parts 1-13)"<------ ezt a cuccot letöltöm (ezek szerint ez a "redviper").
Még 1 kérdés: ehhez még ajánlott valamit feltelepíteni vagy ez igy ûber f*sza zsír király?<#nevetes1>#nevetes1>
Köszönjük a vásárlást <#nevetes1>#nevetes1>
A F.A.Q.-ban olvastam, hogy itt éedeklõdjek, hogy honnan tudom beszerezni(letölteni) a "redviper"-es falcon 4.0. Remélem tudtok segíteni.
Kösz.
habár GE hajtómûvek vannak ottan..
há mi lehet ez? big spine az oké viszont nincs IFF antenna a boborék kabin elõtt..
mind1
tudod mire gondlok most már😊
Leszállofényeket meg nem tudok OFböl mert még nincs fenn.itt
van nagyban a valos is
Repvez a kifutú pálya végén levõ fénysort hiányolja. Arról ként kép. <#zavart1>#zavart1>
Régebbi previewban volt már ehhez hasonló lámpaoszlop, csak Lee soha nem küldte el integrálásra kilépése elõtt.
Repvez, az a radar amit még hiányolsz az FF-bõl a 2. és 3. képen?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hát ebben a mondatban ezt "Közvetlenül felettük kéne elrepülni és nappali shot is kéne, hogy maga a 3D modell látszódjon"
Nem vettem észre.......<#falbav>#falbav>
Akkor majd megcsinálom én. Közvetlenül felettük kéne elrepülni és nappali shot is kéne, hogy maga a 3D modell látszódjon.
sö a mai napig nemtod merre hány méter?
én a freefalcon fórumot szoktam nézni néha hogy mi lesz, saztat az elég is
faszom akad már ki azon hogy valki képtelen elfogadni hogy nem tartok fejben minden egyes posztot.
meg amúgy is...
áhhh..
viccc
valakinek nem jött össze tegnap este
<#eplus2>#eplus2> önnyi
megint arról beszélsz amirõl nem tudsz sokat
Viszont kicsit idegesítõ mikor felesleges dolgokat kértek...
Rémlik
ugyhogy nem én kezdtem
Ja értem, hogy idegesitö ha valami olyan dologrol beszélünk ami esetleg számodra nem fontos, de másnak lehet.
Rémlik?
Részemröl szintén ennyni a téma, veled ugy látom nem lehet ilyen témákrol beszélni nyugodtan.
Érdekes módon mindig csak akkor akad ki a barométer mikor te posztolsz. Fura nem? <#nemtudom>#nemtudom>
Én csak megemlitettem hogy az amit a képen mutattál kevésbé fontos mint a lámpák és te rittyentettél egy hosszu monologot elléggé arogáns stilusban hozzá.
Részemröl szintén ennyni a téma, veled ugy látom nem lehet ilyen témákrol beszélni nyugodtan.
OFF:
Tegnap értem haza a 2 napos balatoni bringa körutrol 211km-es táv volt szerencsére a vihar csak akkor volt amikor éppen ettük a vacsorát az étterembe és pénteken még uszni is tudtunk a balcsiba, ilyen se volt mostanában hogy májusba ezt megtehedtem 😄