Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
habár...

így nagyításban a fõfutó felnije block50-re hajaz

áhhh. valmi szutyok utángyártott kínai cucc lehet ez is<#zavart1>

polluxware
azok a képek amikre utaltam tuti nem block50-ek...

SZERINTEM

elég megnézni a hosszított függõleges vezérsíkot, az orrfutót, a hiányzó IFF antennákat és egyebeket.

L Viper
Balázs csináltam neked képeket OF "iccakai" reptérrõl, oszlopfények, kifutófények stb.
A futófényt persze csak videó mutatná rendesen.
Priviben küldöm a képeket mindjárt, addig egy ízelítõ kép:

Sziasztok!
Kezdõ falkonozóként próbálkozom a különbözõ verziókkal. Az AF és a FF5 fent van a gépemen, és szeretném kipróbálni az OF-t. Ezek mellé fellehet-e telepíteni valahogy?<#conf>
zsoltfireman
Azok nagyon erõsen CJ típusok!!!
HAF Vipers

Molnibalage
Most, hogy van idõm a kézikönyvnek komolyan nekiesek. 😊

A srácnak meg adjátok meg a teszt exe linkjét. Azzal már elég jó az FF5.0 szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor kipróbálom elõbb a FreeFalcon 5-öt(már mindjárt lent van). Éppen a kézikönyvet olvasgatom.("FreeFalcon 4
magyar nyelvu kézikönyv
(elektronikus verzio, 2007.10.21)" ---> ezt találtam)
köszönöm a segítséget.
L Viper
Viszont ahhoz kell a Falcon 4.0 is. Elõbb azt is töltde le.
repvez
A red viper az a FreeFAlcon4, ahhoz kell az "eredeti" Falcon4 cd.
A mostani FF5 az a legujabb ehhez nem kell semmi más egyenlöre.

És a kézikönyvet is szorgosan forgasd.
L Viper
A RedViper az régebbi cucc. Ez a FreeFalcon 5 újabb annál.
Nem kell semmi más hozzá. Felrakod és kész.
Van egy félkész nem hivatalos exe, ami sok dolgot javít rajta, volt itt is linkelve a fórumon a linkje.
polluxware
max a peccs után..

open falcon 4.7-et is próbáld majd ki <#nevetes1>

Köszönöm a gyors és udvarias kiszolgálást.<#worship>
"Free Falcon 5 installer ( .rar parts 1-13)"<------ ezt a cuccot letöltöm (ezek szerint ez a "redviper").
Még 1 kérdés: ehhez még ajánlott valamit feltelepíteni vagy ez igy ûber f*sza zsír király?<#nevetes1>
repvez
Akkor kérem fáradjon a Raktár menüponthoz!És a FreeFalcon5 sorban keressen
Köszönjük a vásárlást <#nevetes1>
Helló!
A F.A.Q.-ban olvastam, hogy itt éedeklõdjek, hogy honnan tudom beszerezni(letölteni) a "redviper"-es falcon 4.0. Remélem tudtok segíteni.
Kösz.
polluxware
27345

habár GE hajtómûvek vannak ottan..

há mi lehet ez? big spine az oké viszont nincs IFF antenna a boborék kabin elõtt..

mind1

tudod mire gondlok most már😊

zsoltfireman
Ez az olasz Tornado is Have Glass festésû, qurva jól néz ki!

zsoltfireman
Milyen F-16A?????? Tornado képeket linkeltem......Válasz 'zsoltfireman' üzenetére (#27355)

repvez
Igen ugy néz ki hogy azaz, és köszi hogy ennyire hajtod az ügyet, de nem ez volt a szándékom a tegnapival.És köszi a Pm-et.

Leszállofényeket meg nem tudok OFböl mert még nincs fenn.itt
van nagyban a valos is
polluxware
ezek F-16A-k have glass festés nélkül.

de tiszták😊 <#eljen>

zsoltfireman
Na ez is odabasz........

zsoltfireman

L Viper
Rohanós napom van, majd lövök képeket errõl is, de most nincs idõm rá.
Molnibalage
Gyerekek, tényleg ennyire nehéz? <#szomoru1>
Repvez a kifutú pálya végén levõ fénysort hiányolja. Arról ként kép. <#zavart1>

Régebbi previewban volt már ehhez hasonló lámpaoszlop, csak Lee soha nem küldte el integrálásra kilépése elõtt.

Repvez, az a radar amit még hiányolsz az FF-bõl a 2. és 3. képen?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ezeket turiztam gyorsan a képeim közt.

Végülis itt 4 oszlopot látsz:

Közelrõl ilyen:

zsoltfireman
f4browse progival a kívánt típushoz hozzáadtam.....

arrow19
Zsolt az új lau blokkot hogy lõtted be anno?
Molnibalage
Én is pontatlanul fogalmaztam bár repvez kérésére való utalás az viszont pontos. 😊

zsoltfireman
"Az OF-es leszállófényekrõl rakjon be valaki screent ha lehetne"
Hát ebben a mondatban ezt "Közvetlenül felettük kéne elrepülni és nappali shot is kéne, hogy maga a 3D modell látszódjon"
Nem vettem észre.......<#falbav>

Molnibalage
Nem. 😞

Akkor majd megcsinálom én. Közvetlenül felettük kéne elrepülni és nappali shot is kéne, hogy maga a 3D modell látszódjon.

zsoltfireman
Remélem ez jó.....

zsoltfireman
Pollux,néz mit találtam.....
TLP Florennes spottersday 20-05-09

zsoltfireman
Ja kifutó fények????
Mingyá.......<#idiota>

Molnibalage
Egy lámpasoros kép esetleg?

zsoltfireman
OF
F-16A

OF
F-16C HAF

Molnibalage
Az OF-es leszállófényekrõl rakjon be valaki screent ha lehetne, mert NF nem érti, hogy mirõl van szó.

Molnibalage
Repvez megkérdeztem, hogy lesz -e esély arra amit kértél. Közben kiderült, hogy mi a gond. Eddig volt pár épületnek fénye, de ez elkúródott. Ezért nem tudja NF megcsinálni a fényeket. Exe + DB együttes probléma van. Részben már megvan, hogy mi a gond.

zsoltfireman
zsoltfireman
Bizonyám! Olyan színek vannak benne alapból,hogy beszartok!

zsoltfireman
Innen,F3,GR4 ingyen!
Qurva jól mûködik a gázsugár fordító!!!

arrow19
Mi az a hasa alatt gyakorlobombak?
polluxware
ez kell a népnek

adó, dugó, cirkusz

polluxware
már jó ideje járol ide😊 szerintem régebb óta mint én...

sö a mai napig nemtod merre hány méter?

én a freefalcon fórumot szoktam nézni néha hogy mi lesz, saztat az elég is
faszom akad már ki azon hogy valki képtelen elfogadni hogy nem tartok fejben minden egyes posztot.

meg amúgy is...

áhhh..

viccc

valakinek nem jött össze tegnap este
<#eplus2> önnyi

polluxware
alphasoft Tornado? vagy mi ez?

zsoltfireman
FS9-ben a favorit.....

ON:

arrow19
Ja koszi viper mostmar igy okesan megy,mert en a particleefekteket nem hasznaltam az vagta haza amugy.Koszi,meg a janhas modelleket ha rarakom megnezem azzal is.
L Viper
Uraim nem kell túlreagálni.

Kettötök közt, tök mindegy mi a téma.
repvez
igy is nézheted ,de ez a szöveg amit kiemeltél csak következmény volt és nem a kiindulo
megint arról beszélsz amirõl nem tudsz sokat
Viszont kicsit idegesítõ mikor felesleges dolgokat kértek...

Rémlik
ugyhogy nem én kezdtem
Molnibalage
Azért porovkatív, mert azt hozod fel ami már le lett tárgyalva és olyan az én nevemben teszel kijelentéseket.

Ja értem, hogy idegesitö ha valami olyan dologrol beszélünk ami esetleg számodra nem fontos, de másnak lehet.

Rémlik?

Részemröl szintén ennyni a téma, veled ugy látom nem lehet ilyen témákrol beszélni nyugodtan.

Érdekes módon mindig csak akkor akad ki a barométer mikor te posztolsz. Fura nem? <#nemtudom>

repvez
amugy meg furcsa hogy csak te veszed provokativnak a válaszaimat a többiek nem.
Én csak megemlitettem hogy az amit a képen mutattál kevésbé fontos mint a lámpák és te rittyentettél egy hosszu monologot elléggé arogáns stilusban hozzá.

Részemröl szintén ennyni a téma, veled ugy látom nem lehet ilyen témákrol beszélni nyugodtan.

OFF:
Tegnap értem haza a 2 napos balatoni bringa körutrol 211km-es táv volt szerencsére a vihar csak akkor volt amikor éppen ettük a vacsorát az étterembe és pénteken még uszni is tudtunk a balcsiba, ilyen se volt mostanában hogy májusba ezt megtehedtem 😄