• DummyBoy
    A FF5 win7 x64-et és újabb nvidia kártyát használó embereknél elég gyakran fagy, sőt el sem indul, CTD vagy BSOD a vége ...

Állítólag az a probléma hogy az új nVidia driverek DX7 supportja nem a legjobb, és emiatt összeakad a T&L HAL az új driverekkel ...

F4:AF esetén választható T&L HAL és sima HAL is, ami megoldaná a gondot, de FF alatt nincs ilyen csak T&L HAL (logikus, elvileg ez az újabb ...), így sok újabb nvidiásnak egyszerűen nem működik a FF5 a gépén, vagy kell egy második oprendszer (XP) hogy normálisan menjen ...

Nekem sem ment, de sikerült addog trükköznöm, hogy elindul, de vannak anomáliák ... minden load képernyőnél imádkozni kell ... ha bejön a cockpit, akkor oké, ha nem akkor jobb esetben CTD, rosszabb esetben BSOD ...

Minden amit itt leírtam, a hivatalos FF fórumról van, szóval elhiszem :) De van egy pár nVidiás topik ...

A poén az egészben, hogy én Ati-ról cseréltem nvidia-ra, pont a szimek miatt :) És most egy pont ezért nem működik ... pedig nagyon kiváncsio vagyok rá :)

Apropó: elkezdtem átnyálazni a Manualodat :) Negyedénél járok, de eddig le a kalappal :) Biztos nem kevés meló volt benne :)