• Molnibalage
    Nem igazán értem, hogy miről van szó. Arról, hogy lenne még egy telepítőfile, ami felrak minden módosítást amit én csinálok mondjuk?

Mert most, hogy van FF4, nagyon könnyű az egész. Mindennek meg van a saját módszere (eddig is ez volt). A gond a "fogalomzavarral" van. Mindenki mindent Hitiles-nek hív, ami nem az alap textúra, pedig ilyen csak három van tudtommal.

1. AF Hitiltes
    2. Tom's Hititles (Az asszem ez freeware, ezt lehetett felrakni az OF-fel, ez kb 80MB, ennek a picit butított változata az SP4.2 OCI textúrái, az 57MB. Az is ingyenes.)
    3. Twaelti's Hitiles

Ebből az 1. és 3. fizetős elvileg és elérhetők a www.hitiles.com-on. Lehet, hogy még van más is, de ezek az elterjedtek.
    Vannak még az Aeyes Cockpitok, de azonknak van saját telepítési módjuk, csak klikkelgetni kell a Config editorban.
    Aki meg helyszín telepítésnél nem tud egy texture.zip-et felülírni egy másikkal és egy exe- futtatni az béna.

Az én módosításaimmal amúgy is kevesen játszanak (FF4 miatt már senki),
    FF4-hez meg még nem írtam át mindent. Namármost aki két könyvtárat nem tud backupolni és két rar-ban található fileokkal felülírni a többit, az amúgy sem játszik ilyen kaliberű játékkal. Az FF3-at "fullosra" felrakni minden extrával, kivéve a helyszíneket, eltart kb. 5 percig, felesleges az install. Persze, ha megcsinálod, hogy egy telepítő automatikusan bemásolja majd a file-kat az objects könytárba és felülírja a simdata.zip-et az enyémmel, akkor köszönöm, én elfogadom, mert akkor legalább a külföldi skacok is kiprbóálhatnák.