• Molnibalage
    Hát sajna csüt és péntek este meg nekem nem jó. CSütörtökön este fél tíztől edzőmeccs pénteken meg megyek billiárdozni. Akkor majd hétvégén.

Ez a '83-as hadjárat nem semmi. Első nap este már alig van repterem és a kínaikak kicsit furán működtek. Edgy ideig nem jöttek az erőik, most, hogy újra nekiláttam megdolgozni Phenjan környéki reptereket és egyebeket egyszercsak kb. 30(!) J-6 figyelt be. Előrehoztam két F-18 kötelék felszállási idejét is és felzavartam őket, de az eredmény csak az lett, hogy elveszett mind a 8 és alig 24 gépet tudtunk csak leszedni. Borzalmas arány. (Ekkor figyelt be még kb. 30 gép. Ezeke már vegyesen J-7 és J-6 gépek voltak.)

Most emelek majd egy F-14-et 4x6 AIM-54-gyel. Most már ideje kaszálni. A szárzföldön már csak egy olyan sértetlen repterem van, ahol van vadász. Hát ez így érdekes lesz, mert a szárözföli erőit meg alposan elpáholtam már az első nap. A fésziget keleti részén már Wonsan felé félúton vannak az egységeim. Középen már Koksan kapujában vannak.