Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Egybajom van meg...(bar lehet ez megvaltozott, ezt az uj dolgot aminek oromkodtok nem probaltam meg(lehet nem is fogom mert fogalmam sincs merre van a flacon4-em)):
Megpedig az hogy jo-jo hogy vannak mas kabinok de a falcon avionikaja van belejuk biggyesztve (pl amit lattam F-14 vagy F-15), mikozben a valosagban megcsak nem ugy nez ki pl a hud es MFD kepernyok...ennek igy nalam nem sok ertelme van. Milyen mar hogy F-14 aztan falcon avionikaval megy...hat nem is tudom, de ha mar anyira mondogatjuk hogy leszarjuk a grafikat leszarjuk a repmodellt mert a flacon vonal az avinokaval domborit, akkor ez igy egy rakas kakit jelkepez kb! ...es ez elgondolkoztato! (Rendben van hogy ingyenes, meg akik csinaljak esetleg soha nem fogjak meglatni hogy milyen egy F-15 vagy egy F-14 avionikaja, de akkor ne akarjunk taltost csinalni egy szamarbol...mert az oszver lesz a legjobb esetben is....)