• Molnibalage
    Igen, ezért vagyok POKOLI dühös a köcsög LP-re. A Freefalconos srácok BOKÁJÁIG sem érnek fel. pl.: 6 DOF-os kabin. Ilyen LESZ majd EGYSZER a BS-ben... Ja, és ők ezt INGYÉRT csinálják, és meg sem tudom nekik rendesen köszönni, ja és ahogy írták, ez csak a kezdet. Mi lesz majd akkor amikor az ÖSSZES SAAFOS-os kabin-t belerakod ebbe és miden gép 3D-s kabinja olyan lesz, mint most az F-16. Hej, de jó lesz. Ja, és van support is. Az AF-hez meg van néhány patch amik egy-két dolog kivételével olyan hibákat javítottak amiket észre sem vettem... Ezért lesz a videom címe: Long live FF4!!!

Lesz benne pár akicó, de elsősorban a tulajdnoságok lesznek bemutatva. Lehetne egy oszott képernyős megoldás, hogy ilyen az AF és ilyen az FF4. Vagy az nagyon alázós lenne? Vagy akkor FF3 vs. FF4 legyen?

A mostani FF4-es Korea'83-at TÉNYLEG próbáljátok ki! Nem birka módjára jönnek a gépek, hanem össze-vissza és változó magasságokban, és nem csak 22-30 ezer láb között. Bizony a földháttér miatt el-el tűnnek. Repültem 2 bevetést, de Mandumi már nem operál. kb. 20 AH-1-es tétlenségre van kárhoztatva.

A SAM-ek is tényleg rohadt jól működnek. Üldözök egy MIG-21-et azt egyszercsak bevillan két SAM állás, na de nem 10-12 mérföldre! Megvárták, míg jól közel megyek azt kétoldalról adták a feladatot kb. 4 mérföldről. Na irány a talajszint és inkább menekültem. Az utolsó csepp üzemanyagommal éppenhogy hazaértem, de a kísérőm a reptéről 2 mérföldnyire leszállt egy útra és még csak nem is törte össze a gépét.

Ja és balu élményeit is olvastátok? Az AI fogta magát és légitankol, mert kellett a nafta. Nem gyenge...