Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ha AF-hez értesz nagy meglepetés nem érhet. Mi is csak a régi funkciókat fogjuk tesztelni, meg élvezni, hogy milyen szép. A JDAM és JSOW használatot madj szépen lassan megtanulom.
Ja és hétévégr igyekszem FF4-re megcsinálni azt amit FF3-ban. Szerintem lazán meglesz, csak gépelgetni kell.
Manualt végigfutotta már valaki. "Picit" redudáns és sok benne a fölös info. A kb. 120 oldalas NAV rész és az utolsó 150 oldal is volt már régebbi cuccban.
Ami figyelemreméltó:
- Az AI TÉNYLEG okosabb.
- Még nem teszeltem, de le van modellezve az szovjet rakták OPTIKAI rávezetése is! Ha kilövöd a radart attól még van némi veszély továbbra is! Ja és van külön KERESÉSI és TŰZVEZETÉSI állapotuk is és nem max. távolságban lövik be aktív módba magukat, nehezebb ellenük védekezni és HARM-ot idítani. Van értelme elpusztítani a kilvőállásokat is.
- A kézi lévédelmi rakéták kicsit be lettek tápolva és az AA-2 (R-13) és AA-8 (R-60) is. Az R-60 all aspect lett.
Olvassátok szerintem végig az újítások listáját, mert egyenesen döbbenetes.