• Gundark
    Még egy érdekesség, igy a végére :) Egy radarállomást támadtunk hagyományos mk82esekkel, erős AAA tevékenység mellett, maradt két bombám. (viszonylag sok célt kellett támadni, ezért nem volt praktikus egyszerre sokat dobni) Alacsonyan jöttünk hazafelé, mikor egy FAC jelentkezett, hogy van egy cél ha akarjuk, itt meg itt. Ráfordultam a köteléket meg hazaküldtem. A DMZ nagy barna sávjában a "mi" oldalunkon veszett ágyúzás, ahogy megyek közelebb 5-6 T harckocsi (szorri, de közelebbről nem volt időm nézegetni:)lő úgy 200-300 méterről 3-4 M1est. (meg talán két bradley-t de azok lehet hogy csak kószáltak:) Oldottam a bombákat, az egyik telibe kapta az egyik T-t, a másik meg éppen hogy mellé, de szerintem szarul nézett ki :) Mikor kicsit emelkedtem a dobás után tettel egy fél kört hogy mi a pálya, az M1esek már a pofájába másztak a maradék ellennek azok meg nagy füstfelhőket eregetve hátráltak. Egyenesbe hozatm ráfordultam a hazavezető kurzusra, (már csak 2500 üzemanyagom volt) és látom hogy alattam jön két apacs és már lövik is a hellfire-okat. :) Ja és a végén kaptam egy ezüstcsillagot.