• Molnibalage
    A probléma az, hogy nem értem, hogy ami működik az F4Browse-szal az FF3-nál vagy SP-nál az miért nem működik az AF-szal??

ALAPBÓL működnie kéne. Minden gép ugyanz az AF hadjáratban, mint a másikban, tehát a bejegyzések stimmelnek. A squadron stores is külön ki van dolgozva igen sok gépre az AF-ben és SP-ben is, de FF-ben nem ezért ott megcsináltam én magam és működött ez alapján értem sé ismerem a flépítését a cuccnak. (gondolom én..)

Nos összehasonlítottam az AF és SP bejegyzéseket a squadron stores kapcsán és igen sok megegyezett, de mégsincs egy fia fegyver sem az AF hadjáratban. Ezután kézileg átírtam azoknak a századoknak az squadron stores számát olyanra ami másolás után egyből működöt, pl.: az F-15E ilyen, azon a másolás után is van fegyver a squadron stores-ban. Namármost hiába írtam át azoknak a squadorn stores számát F-15E-re aminek nem volt fegyvere NEM történt semmi! Pedig az AF-ben minkét helyen átírtam a bejegyzést, mert van egy sima és egy 2005-ös könyvtár is. NEM ÉRTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!