Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Amikor először indítod el a hadjáratot a minimap sajns hibás tartalamzza az öszer régi és az én általam is kirakott századot. Még SENKI nem tudta megmondani, hogy hogyan kell megcsinálni. Két tagot kérdeztem eddig, de gőzük nem volt, pedig az egyik csiánlta a TKO hadjáratot még Koreához, de neki is más segített évekkel ezeleőtt..
Lagalább most már megy neked is.
Ha jól emlékszem van 2x12 F-15A. Az egyik Kadena-ban a másik Chongju Airbase-en.
3x12 F-16A van. Osanban, Choongwon Airbase és Kadena Airbase-en.
4x12 F-5E, 4x12 F-4ESK. A hordozón 1 század, F-14A, F/A-18A, A-7E és
A-6. Van még két AH-1 század és egy 22 gépes A-10A Choongwon Airbase-en.
A tied egy régebbi verzió, egy újabban kicsit hátrébb húztam egy-két századot a határtól, hogy nehezebb legyen a repterüket lerombolni. Asszem egy F-5E és egy F-4ESK-t tettem picit délebbre.
Beraktam Kadenara egy F-111F 12 gépes századot és egy 3 gépes EF-111-et is és minden J-5 század állományát megnöveltem 2 géppel. Apró finomhangolás, de ezt még nem raktam fel a yahoo-s címre.
A nagy kérdés, amit nem tudok eldönteni, hogy az F-4ESK gépeken és F-5E-n legyen -e chaff/flare vagy nem. Ebben kéne némi segítség. Cifu a főtudor azt mondta, hogy elvileg konténerben tutira tudnak vinni magukkal a gépek, de a játékban nincs konténer. Nos, mi legyen?