Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nos, valóságban is így van, de ott a botkormányon vagy gázkarin levő két tekerhető beállítóval mozgatje fel-le/jobbra balra tudtommal. Ebbe mi a "pöcsölés"? Hogyan másogy lehetne csinálni???
Az 5 mérföldnél közelebbi célokat, persze nem RWS, TWS, VS, vagy LRS módban kell befogni, hanem a dogfight módok valamenyikével. BORE, 30x20 vagy 10x60. Választék az van bőven...
Az ARAAM-nál meg hiba van.(szerintem)Még a T-t sem kell megvárni, kilövés után azonnal meg is fordulhatsz, akkor is szépen rávezeti magát a célra, csak amíg nem kapcsol be a saját radarja, addig nem pontosan a cél feé repül asszem (póbáld ki!), mert nem kap pályakorrekciós jelet.
Még azt is meg lehet tenni, hogy befogás nélkül indítod el enyhe emelkedésben és amikor bekapscol a radarja, AUTOMATIKUSAN rááll a legközelebbi ellenséges gépre.(Ez meg azért hülyeség, mert alapállapotban a készítők szerint még az F-16-ban sincs IFF, akkor a rakéta honnan tudja, hogy ki az ellenség? Én ezért írtam át, hogy mindengépen van IFF! A befogás nélküli indítás AIM-54-essel is megy.
Őszintén szólva nem foglakozom ezzel, mert én CSAK úgy játsom, hogy nincs senkinek ilyen kategóriájú fegyvere.