• Molnibalage
    Nekem AMD 3400, 1GB RAM (433MHz), GF6600GT 256MB (DDR3). Maxra húztam minden csúszkát, de az advancedben nem pipáltam a balodali oszlopban levő dolgokat. Na, ehhez képest mikor csak 4(!) gép vívott légharcot néha megreccent. Sajnos TOTÁL optimalizálatlan, és fölölegesen telepíti fel a sok extrát. (A nagyrészletességű térkép is ilyen, de ne ma textúrában, hanem a terep felbontásban.)

A játék motorjában is mintha átírtak volna ezt-azt. A radarok mitha kicsit máshogy működnének. Kétszer akkorára lőttem ba a SZU-27 radarjának chaff érzékenységét, de még így is tök halálos maradt az AA-10C, de a skálázás is fura. Alapból 0.2-re volt belőve még a modern gépeknél is az érték. Erre belőle a F-4 Phantomot egész reaális, de ha 0.012-re lövöm be akkor már tök halálos az egész. Az FF3-ban az érték 0.06 körülire van beőlve és akkor egyenértékű a kettő.
    Szóval az OF beállítás egyelőre kicsit elnapolva amikor jobban ráérek, mert sokat kell tesztelni. (Az IR chance jól működik, ugyanarra belőve, mint az FF3-ban, nem érzek különbséget.)