Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A texture.zip file elérhető egy yahoo-s mailboxban. A jelszó és a login többször le volt már itt írva, meg fogod találni. Van ott sok más is :)
A metódus meg nem értem, hogy miért, hogy miért nem érhető. Ott egy könyvtár amit leírtam, másold ki a texture.zip-et onnan máshová miután felrakatad az SP4.2OCI-t. Aztán unistallálod az SP4.2-es Falcon-t. Ezután újra felrakod az alapjátékot és az FF3 telepítés előtt felülírod az SP4.2OCI-ból kimásolt texture.zip-pel az eredetit. Ennyiről szól az a rész amit nem értesz. Ezután jöhet a többi.
A texture.zip az nem csak a koreai helyszín textúráit tartalazza, hanem az összers olyan textúrát ahol "zöld" a táj. Nem tudom most hirtelen szebben megfolgalmazni, de vannak olyan közös textúrák amiket midegyik helyszín használ. Tehát az Europe helyszín is vesz ki innen, de rak fel újakat is. Az ODS helyszín is felrakja az új sivatagos textúrákat, de azon a térképen is van zöldterület, tehát azokat a szebb SP4.2-es textúrával jeleníti meg.
Egyébként az OpenFalconos texture.zip is jó, de az már 80MB, nagyrészt a SP4.2-es textúrái vannak benne, de azért lehet bennen feljavítva ez-az, de darabszámra ugyanannyi file van benne, mint a másik kettőben.