Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Azért lessú a fejmozgás, mert be kell állítani az advanced setupban.
HA illsztési hibáid vannak, kapscold be a graphics distorsion fix-et. (Mellesleg engem rohadtul nem zavar az ilyesmi..) Fura, mert nálam arra sem emlékszem, hogy mior fagyott utoljára, de tényleg.
Az Európai helyszínnel meg persze, hogy eltűnnek a textúrák, mert az egy BETA és iszonyatosan sok hiba maradt benne a térképben. A hadjáraton is látszik, hogy nincsen befejezve. Majd akarok egy Europai "nagyjavítást" csinálni, az átírásaim részben ezt is tartalmazzák, de azt már csak akkor, ha kijött az FF4 és a SAAFOPS.
Át lesz alaktva a helyszín kb. az 1985-87-es viszonyoknak megfelelően.
Az FF3-hoz is tudtommal igazából 2-3 tisztességes helyszín van amire elmodható, hogy (viszonylag) jól van kidolgozva. Korea, Balkán, ODS (ez is tele hibákkal, AMRAAM-os gépek mindenütt..)
Izrael helyszínen a térkép korrekt, de számomra érthetetlen, hogy miért csak A-4 és F-4 gépek vannak az izraeli oldalon. A Kfir is benne van izraeli skinnel. Ha lenne idő, ezt a helyszínt is kijavíthatnám, mivel az izraeli rakéták is túl táposak és nincs is a kornak megfelelő.
Serc-perc alatt az AIM-9P-ből csinálok egy másolatot és az lehetne a Shafrir. Éppen kortársak és hasonló képességűek.
Ha neked az AF-jön be, hát ez van. (Még a hangja is ócskább az AF-nek.)
Más, megvan a Nordic theater, de nem tudom felrakni, mert problemázik, hogy 3.4-es F4Patch-nél fejlettebb kell. Namármost az FF3-ban 5.0-ás van...(Meg a theaterswitcherben sincs hozzá konvertálás, úgyhogy nem tudom hogyan lehene FF3 alá berakni. SP alatt talán megy.)