• Molnibalage
    Na, úgy látszik mégsem volt hiába a FF telepítési segédlet megírása. Páran már letöltöttéke. :) A moddolási segédletre már ráfére egy kis bővítés, de az majd talán csak februárban lesz bővítve. Bár azt gondolom úgysem olyan sokan használják. A simdata-ban levő dolgokról kéne majd írni ezt-azt.

A Korea '83 MOD-ot is be kéne egyszer fejezni, mert a kínai és szovjet erők még nincsenek rendesen belőve meg talán a japánokat is be kéne tenni, amikor már az oroszok is belépnek, de nekik meg még nincs repcsi se betéve, talán F-4-eket kéne berakni, mert akkor még csak az volt nekik, ha jól tudom. Még én se toltam végig vele egy hadjáratot az új raketákkal és a chaff/flare nélküli F-5 és F-4ESK gépekkel, de már most jónak tűnik 6 bevetés után. Nagyon reálisnak tűnik. Az északikanak sikerült két repteret megbénítani, egyszerűen azzal, hogy túlterhelték a légvédelmet.

A F-15A sem az a csodagép, ha 4 F-15A repül 16 ellndéges gép ellen mégha csak J-6A és MIG-21MF az a csorádnyi gép. Le is szedték őket/minket, bár ők/mi is ledurrantottnuk 11 gépet..

Egy 4 gépes F-16A kötelékkel támadtunk egy repteret, de csak rajtam voltak bombák. A többi gép emgem fedezett. Hát most, hogy már nen olyan mindehatók a rakéták, csak őket néztem kívűlről míg repültem a reptér fele és volt pár olyan indítás ami nem idális pozícióbl ment és nem is talált, de azért 50% körül talátak el gépeket AIM-9J-vel.

A gondom az, hogy még mindig túl sok ipari létesítményt támadnak az északiak és a javítóegységek azokat javítják a kifutópályák helyett. Át kell majd írnom az északi erők prioritásait mind a hajáratban, mind a századok bevetési arányinak megállapításánál vagy meg kell növelni az műszaki alakulatok számát. Már most is több van belőlük mint a repterek száma 1-2-vel.