• Molnibalage
    Hát akkor ez rám nem igaz. Sem supportra nem tartttam igényt eddig, de a Freefalconért bármikor fizettem volna, főleg most hogy már tudom moddolni. Ha a fenti eset megvalósulna, akkor meg mégnikább.

SOKKAL gyorsabban készülne el minden a játékhoz, ha a fejlesztőnek fizetnének és TÉNYLEG totál kopatibilis lenne minden mindennel és nem ennek biztsoításával kéne vesződni, mert az exe megoldja. Pikk-pakk lenne kabin mindenhez és skinek is futószalagon jönnének. Nem lenne olyan, mint a Black Shark, hogy majd valamikor TALÁN jön..

Szerintem a nagy gond, hogy el kéne dönteni, hogy melyik exe-ből induljank ki vagy folytassák, de az ember nem szívesen ítéli halálra a saját gyermekét, és kapásból azon menne a vita, hogy kié a szarabb. Viszont így ezzel meg lehetne oldani a jelenleg létező eltérő verziók "összefolyatását".

A végén azért megjegyzem, hogy az FF a legjobb, most az összes közül, de erről meg lehetne szavazást tartani is. Felsorolni kb. 50-100 jellemző dolgot a játékból és szavazni, hogy melyik kerüljön bele a közös forráskódba. Végülis NEKÜNK fejlesztenték..