• Molnibalage
    Hááát éppen az, hogy nincsen csend. Mindenki üvölt, hogy hol van skacok! Biztosan él a dolog, miért hülyeítenék a népet? Még hónapokkal ezelőtt linkeltem be egy szép C-17-est. Gondolom az is onnan van. Lehet, hogy akkora durranás lesz, hogy még a Lock On-t is leveri majd grafikailag? (az mondjuk húzós lenne)

Aragorn annyit azért közölt, hogy lesz benne új modell (nem repmodell) és textúra dögivel. Türelem. Ez van. Még a mostanival is nagyon jól el lehet játszani. Moddold úgy, hogy minden gépen max. AIM-9J vagy P lehessen és nem legyen hiperszuper rakettafegyver. OLYAN dogfigtok jönnek össze hadjáratban, hogy ehaj. Minap 2 F-16, 2 F-15 és egy arra bóklászó F-4-essel akadtunk össze 4 MIG-23-mal és 4-6 MIG-21-gyel. A pontos számot nem tudom, mert nagy volt a kavarodás. A wingmanam lehullott és a küzdelem után az F-4 és egy F-15 is hányzott, de az ellenből összvissza 2 MIG-21 maradt, de üzemanyaghiány miatt leléptem meg minden muícióból kifogytam. CSAK gépágyúval 3-ellent szedtem le...