• repvez
    Biztos igazad van a hadjáratot illetöen,de mivel én még nem vagyok annyira szakértö hogy én állitgassam a dolgokat nem annyira feltünö.Az igaz hogy volt pár olyan bevetés ahol nem kellett használnom a fegyvereket sem mivel nem találkoztam ellenséggel.
    Nekem az af azért jön be mivel stabil, van wide nézet a kabinban és könnyü multizni.
    Az FF-el eddig csak rossz tapasztalataim voltak a telepitést illetöleg.(nem ment fel a kabin pack vagy a cobra)Ha meg felment akkor csunya rozsaszin szegélye letta kabinnak és látszodtak a képösszeillesztések.
    Az OF jo lenne csak egyszerre szeretném hogy müködjön az FF3-al hogyha kijon a 4-es akkor tudjunk azzal is játszani.
    Egyébként azt irták az FF4-röl hogy repnyelven szolva már a redy to taxi folyamatában van már csak a felszállási engedélyt kell megkapnia, ami a vistaval valo kompatibilitás határoz meg.
    A portokhoz csak annyit tudok hozzáfüzni hogy nekem routerem van abban csinálok egy port forvardot és kész,de legtöbbször elég hogy a wines tüzfal feloldása erre a progira amit automatán feldob az elsö multis csatlakozáskor.Meg van pár szerver aminél rosszul van valami beállitva mert nálam is volt hogy ne tudtam felmenni emiatt.