Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én momentán leszedtem a Cobrát.
Sajnos túl sok engem nagyon zavaró hiba van benne. De azért sok jó is.
Most az SP4-oci van fent BMS 1.03-al. Erősen elkezdtem tesztelni.
Meglepő módon eléggé jó így.
Azért nem a BMS 2.0-ával, mert az elbarmol dolgokat a grafikában.
Ha nem untatlak benneteket leírok egy két érdekes tapasztalatomat:
Több földi objektum van az SP4-ben, mint az FF-ben! Hangárok, házak üzemanyagtárolók pl. Pont mint az Allied Force-ban. ( Valószínűleg az LP is ezeket használta fel, sok mindenben meglepő a hasonlóság, pl kerítés a reptér körül, kutyanyelvek a kis repterek mellett. )
Robbanások, füstök hibátlanok.
Az éjszaka megfelelően sötét. Az éjszakai cocckpitek is hibátlanok, még éjjellátóval is. Alapból benne vannak ( cockpit addon nélkül )több típus nagy felbontású cockpitjei, szebbek, mint az FF Cockpit addonban lévők. Ezek is nagyon olyanok, mint az AF-ben, nagyon olyan minha ezek lettek volna az LP-s srácoknak a továbbfejlesztés kiindulópontjai.
Rakéták füstjei nagyon jók.
Az időjárás állítható a gyakorlásoknál ( csak a BMS 1.03-al )
Ja és nagy pozitívum, hogy nagyon hamar fel lehet telepíteni, semmi decompress...
Mivel ki lett lopva még régen a Texture.zip, ha akarom bármikor kicserélhető, működik, nem úgy mint az FF-nél.
Negatívum: A játék menüjében a Bms felrakása után eltűnt egy-két dolog, a grafikus beállításoknál az advancedben pl, de semmit nem befolyásol.
Nem tudom, hogy lehet integrálni bele más helyszíneket, pl Balkán...Bár ennek még nem igazán néztem utána, de úgytudom lehet valahogy.
Elnézést, ha kissé hosszúra sikerült.