• Molnibalage
    Nos a Cobra-nak KÉT nagy előnye van.

1. A robbanás effektek elképesztően gyönyörűek.
    2. Az F-16 3D-s kabinja itt a legjobb és a felriatok a DED-en és másutt sem csúsznak el, ha zoomolsz és forogatod a fejed a kabinban. Ez az összes típus kabinjában így van.

Hátránya, hogy elbassza az éjszakát (túl világos) és a napfelkeltét.

Ha CSAK a sima FF3-at takod fel (esetleg még hozzá a FreeFalcon-3-Hotfix1n2.exe-t), akkor a lenti szép füsteffektek lesznek, de a 3D-s kabin nem lesz jó, bár ezen lehet, hogy segít, ha a Cobra feltelepítésből a 3D cocpitok dat file-val felülírod az ittenieket. Ezt még nem próbáltam ki. Valaki átküldhetne egy ilyen file-t, mert nekem most csak az alap van fennt. Kipróbálnám, de a szerintem nem fog működni, mert a Cobra az összes 3D-s kabint korrigálja, tehát "központilag" van visszavezérelve a DED és az összes többi cucc "rávetítése" a kabinra. Egy próbát azért megér.

A 3.1 (39MB) és még hozzá az utolsó 12,1MB-os patch-csel, de Cobra nélkül a füsteffektek kicsit elbarmolódnak, de biztos csinál egy-két doglot a patch, gondolom javít pár apró hibát. Az éjszaka és naplemente korrekt, mint a simában.

Összegezve, ha NEM a robbanások látványa a fontos és a szép kabinfelirat 3D-ben, akkor 3.1.1 a nyerő. A 3D kabin lényege, hogy a megfelelő kilátást szimulálja. Kicsit segít a dolgon, ha felrakod F16_3DSuperpit.exe-t (8MB). A cockpit.nl-en elérhető, ingyenes.

Elég kimerítő volt?