• Molnibalage
    Köszi. Az csak kísérletezgetés volt egy másik effekt előjátékaként amit nem is tettem bele.

Egyébként mitől lesz jó egy video? :) Ennél több akciót azért már elég nehéz lenne belevinni szerintem. A zene nem passzolt talán alá? Mert az előttem felrakott video az 'F15 Overloadot' letöltöttem és abban gyakorlatilag SEMMI sem történik nagy részében és a zene is gyík, (szerintem) és mégis 3 feletti átlagot kapott a szavazáson és meg valamivel 4 alatt...

Sajnos az ACMI alatt nem lehet Fraps-szel felvenni, pedig tudnék egy-két dolgot még azzal is látávnyosabbá tenni. Milyen más videofalvevőt ismertek? Hátha az vesz fel akkor.

Nem könnyú feladat olyan felvételekt csinálni, hogy egyszerre vezess és vegyél fel, de azért szedd le a MIG-et 30 sec alatt, mert több nem fér bele a videoba, de félbevágni sem jó egy légiharcot és mindezt úgy, hogy kitről vezetem a gépet.. Ezért nem tudok olyat csiánlni, hogy egy 3-3 gép elleni rakettás légiharcit, mert miküzben jó kamerpozíciót keresnék, már rég leszednek. Ezért kéne az ACMI, de ott meg a robbanásokat nem jeleníti meg, úgyhogy az "csak" a kamerabeállításokban segítene.