Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Valami hihetetlenre jöttem rá tök véletlenül. Az F-14A azon képességét teszteltem, hogy tud -e több légicélt szimultán leküzdeni. 4 MIG-23 volt az ellen. Kettőtt kilőttem a befogom és indítom sémával. Tehhát működött. Ezeke után gondoltam, ha már tudom, hogy működik akkor minek nyúzzam tovább, legyen inkább egy kis dogfiht. Eleresztettem befogás NÉLKÜL a MIG-ek felé a rakettátkat és automatikusan célt kerestek és találtak is. Nofene!
Új teszt jött. Újra jön a négy MIG szembe, megvárom amíg RWS módban látszik mind a négy külön. Befogás nélkül indít 6db Phoenix és négy is talált belőle. Bár kettő-kettő talált el 2db célt. Viszont hol sikerül az autonóm befogás nekik, hol meg nem. A köv. tesztben csak 6 talált a kettőből...
Mindenesetre NAGYON érdekes. Ki kéne próbálni, hogy mi van, ha bartái gép is van az ellen közelében. Akkor mire áll ár majd? Úgy vettem észre, hogy a legközelebbi célra áll rá a raketta.