Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Igen azzal nyomom, bár iszonyúan szaggat már 8-10 gépnél is a hadjáratban. RAM-ot kell vennem, mert az 512MB már édeskevés ma. Ez van. Van pár új skin is benne. A Night vision-nal tényleg nappilban van a 2D-s műszerfal legalábbis nappal, éjszaka még nem repültem. Ez azért van szeritem, mert van olyan opció, hogy mikor váltson északai kabinra és majd akkortól lesz a NV-vel is zöld. Mellesleg én nem használok NV-t. Asszem még nem szériafelszerelés a gépeken ma sem főleg nem F-16A-n. Én a '80-as évek beállításaival játszok.
Az, hogy ki milyen kiegeket tesz fel hálóban az nem számít. Ha azok a fájlok megegyznek amik eldöntik, hogy milyen bejegyzéssel van egy fegyver, egy repcsi vagy bármilyen fizikai dolog az elég. Ez még asszem az FF3 és 3.1-nél is egy két egység kivételével ugyanaz, tehát ha az az új egység (pl:MIG-23MS) nem jelenik meg a játék közben akkor TALÁN még a 3.1+Cobra 1.1.1 is elfut egy sima FF3-mal hálóban.(Csak akkor a pár újdonságot ki kell törölni a cfg file-ból, például a AI min. altitude-ot) Az, hogy mit rendel hozzá grafikailag az már mindekinek a saját installjától függ. A lényeg, hogy pl. a reptér azonosítója mindekinél pl.:1123 legyen. Az, hogy te mit látsz a monitoron kijelezve az attől függ, hogy a hozzá linkelt *.dds textúra az milyen, de ezeket már mindenkienek a saját fáljaiból olvassa ki a progi. Tehát, ha neked fennt van a cockpit addon nekem meg nincs akor ha te F-5-tel repülsz van jó 2D-s műszerfalad, nekem meg nincs. Ettől még működik a cucc.