Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nos az FF3 telepítése tényleg pofonegyszerű. Alap felrak. Azátn FF3 One Clicik Installer és a FF3-Cockpit-Addon és FreeFalcon-3-Hotfix1n2. Ennyi a 3.1 és Cobra abszolút felesleges. A Cobra-ban egy jó, dolog van, hogy a AI mininmum rep. magasságot leveheted 100 vagy 200 lábra, de csak ezért tényleg nem éri meg, mert rengeteg mindent elgányol, akárcsak a 3.1.
Az, hogy a többi szutyok ami fennt van mire kell.... Az az a Ara's install guid-ot soha nem néztem meg.
A modot újra kellett kezdenem, mert valami rejtélyes problémája volt valószínűleg földi egységekkel. A statisztikák frissítésekor elszállt a cucc.(Minden egész óta 5-dik percében csiálnja a motor) Pár nap és kész lesz, mrt most már gyorsabban megy, mert az egységméretek és a felfüggesztési pontok már jók, "csak" azt a kb. 200 battaliont kell kipakolni és kb. minden tizedik utén megnézni, hogy még megfelel -e neki. Értem ezalatt azt, hogy nem száll el. Estig megcsiánlok belőle valamennyit azt majd szétküldhetem. Most húzok aludni, msot jöttem meg éjszakai melóból....