Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nos a teszt eredménye. Úgy tűnik, hogy a Koreai hadjáratot (sima) ászaki oldalról nem lehet megnyerni. Pedig első nap két vagy hárpm reptér kivételével az összeset 0%-ra dolgoztam le. Csak néhány F-4-es és F-5-ös kóricált meg AH-1 és A-64 helikopterek. Ezekre kifejezetten vadásztam, mert igazi mészárosok.
Ennek ellnerée is csak egy pillanatnyi kimaradás volt és már magukhoz is tértek a déliek. A-10-ek elkezdék irtani népet, meg jött a sok-sok F-16. Az volt aqz érdekes, hogy nem repülhettek bevetést a déliek és így 18-ról 24-re nőtt a gépállomány századonkét az erősítések miatt. (nagy baromság.., hogyan kap erősítést mikor nem is üzemel a reptér?)
Ezek után lezavart egy nagy támadást a gép. Utána volt egy kis szünet. Ez kihaszálva újra lebénítttam Osan-t az A-10-ek repterét. Hiába állnak csapatim Szöul kapujában, szeritem elveszett a dolog. Alig maradt páncélosom.
Pedik keleten már Choongwont is elfoglaltam. (két F-4-es század volt itt.A MIG-29-kel tudtam szép sikereket elérni. Asszem 11-12 gép elvesztése árán 45 légigyőzlemet elérni, bár ebből vagy 8-9 helikopter volt. Helikre inkább MIG-21-et küldtem.
Megpróbálom majd egy kicsit fejletteb észak koreával is. Kicsit elszomorító. Igazából ha déiekkel vagy ebből látható, hogy nem lehet veszíteni. A kezdeti 350-es déli gépállomény már vagy 650-re nőtt. Ezzel nem lehet mit kezdeni.