Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nos újabb teszeredmények AF-ből ezúttal. Most itt próbálkoztam északi oldalról a Rolling Fire Hadjáratban. kicsit eltoltam az air force csúszkát és az air defense-t, d még így is majd kétszeres a repeszközök terén a déli oldalon. A földi erőknél mi állunk kétszres túlerőben.
Kipróbáltam a lerohanós öngyilkos taktikát. Szöul és Osan lett megtámadva. Szölulra ment 16 db MIG-21 bomákkal (ebből 8 on csak bomba) és 2 gép "vadászfedezetnek". Osan-t 16 J-6-os és kísérte őket 4 MIG-29. És még a környéken sepregetett 4 MIG-29. Bár a légvédelem lelőtt vagy 6-7 MIG-et Szöul 0%-ra esett vissza. Osan-nál már be se ültem a gépbe, de úgy is elintézték.
(itt tűnt fel egy bug. A 16 gép annyira sűrűn volt, hogy megpróbáltam beülni és ütközés volt a vége. A debrief kiírta..) Most új köteléket zavarok rá a az utolsó olyan reptérre ahol még sok F-16 van. A mentések megvannak akit érdekel elküldhetem.