-
arra hogy hogyan jön vissza a homok arra meglenne a sztorim :)
monnyuk a TTT-től 6 év telt el (csak egy eccerűgondolat vitel egy bevezető vidire) tenger part anyuka a fiával játszik. az idősebb herceg fexik a parton
jáccik a homokkal. megcsillan egy homok szem sokat sejtetően
(1 kis db a SoT ból) a hervegnek lecsúkódnak a szemei egy gyórs alagút a szemén keresztúl az álmába.
Hirtelen egy sivatagban találja magát egyedül. elkezd sétálni, egyszercsak megrászkódik a föld. és megjeleni
k mögötte egy kereszt a végeiből láncok csapnak ki és a herceget felrántják a keresztre (mármint a láncok)
a herceg vergődik a kereszten egyszer csak egy ismerős hang szólal meg (DP) amire meg fagy a vér az ereiben.
DP: -Szervusz herceg, vagy már inkább király? -gonosz kacaj- emléxel még rám?
P: -TE?! Hogyan? Hisz... Te meghaltál!!!!
DP: -Ó dehogyis! Sőt élek és virulok.. benned, mert már mondtam Te én vagyok és Én te vagyok...
P: -Mit akarsz tőlem?
DP: -Azt ami az enyém! Az életemet, amit te elvettél tőlem...
P: -És hogy akarod ezt véghez vinni?
DP: -Nagyon egyszerű! Az idő homokjával...
P: -Az elpusztult!!!!!
DP: -Hehhh! Látom nem teljesen emléxel a múltra, a közös múltunkra. Egyszer már elmagyaráztam neked.
Te megfertőződtél a homoktól, ami benned volt és kiírthatatlan belőled, és amit át adtál a fiadnak...
P: -MI??? (a herceg lelki szemei elött megjelenik a parton játszó fiú és az anyja, ekkor derül ki, hogy kik azok
/Farah és a kis herceg/) Az lehetetlen!!!! Őt hagyd békén...
DP: -gonosz kacaj- nem fogom, Ő fogja nekem megidézni a homokot, amivel vissza térhetek....
P: -NEEEE!!!!!!!
A herceg felriad a parton körbe pillant, és meglátja az anyát a gyermekkel... a herceg magában motyogja: -csak egy álom volt...
a kis prince a kezében egy kör alakú "kaviccsal" rohan oda hozzá, de a herceg tudja hogy mi az és épp ahogy szólna
a gyermekének szeme mellet a SoT darab amit a kezéből ejtett ki az elöbb elindul a medál felé megállíthatatlanul.
A medálba beleszáll a homokszem és mint egy utolsó löket ként a homok kiszabadul
a medálból és megfertőzi a kis herceget aki elesik de apja oda ugrik még időben a gyermek a karjaiba esik...
Farah riadtan oda rohan, megijed. a herceg karjaiban viszi visssza fiát a palotába. Egy ágyra lefektetik, a herceg
elveszi a medaliont. meg akarja semmi síteni de egy láthatatlan erő nem engedi mert rá jön hogy még szüksége
lessz rá, mert nincs megfertőződve a homoktól...