Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Ilyenkor sietni kell, mert fogy az életed és vizet kell találnod. Valami medencét vagy tavat és ha beleállsz visszaváltozol.

Ice Cortez
Hali!

Na azóta tovább jutottam, lezúztam egy fõellenséget a szép gis gólemet vagy mit az arénában, de most megint átváltoztam Dark Princessé és nem tudom hogy itt hogyan lehet visszaváltozni!
Mert azt olvastam hogy cvalami vizet kell engedni de sehogyse jövök rá hogy kell! <#szomoru1>

Még mindig nem csináltak pecset hozzá?
Az invert mouse bug-ra gondolok. Baromira idegesítõ.

Most épp egy háttérben futó mouse inverter program után kutatok hátha...
De ha van valakinek 5lete, megoldása, kérem, jelezze!

Elõre köszönöm! 😊
Ice Cortez
Jah azon már túl jutottam csak nem játszottam még ilyen stílusú játékkal és az elején gondban voltam... <#vigyor3> de azon már túljutottam!

Igazából megint leragadtam, nemtudom hol tarthatok a játékban, de megpróbálok valami helyzetjelentést adni... <#wink>

Szóval már átváltozott a csávó valami fekete döggé akinek állandóan gyilkolnia kell, mert különben bedobja a pacskát.
Aztán beeste valami gödörbe onnan kijöttem és most megint a szabadban vagyok és most megint átváltozott valami fekete genyóvá és most valami sugár mellett kell valamit csinálnom...!
Igazából már volt egy ilyen feladat akkor amikor feljöttem a "föld alól" de akkor az volt hogy kinyírtam a fõ arcot aki ott állt, és akkor nem jöt ki a fénysugárból több srác és nem zúztak szét!
Na de most hiába ölöm meg, ugyanúgy jön utánpótlás és valahogy sehogy sem tudok túljutni azon a részen, mert mindíg meghalok! <#szomoru1>

1. kérdés: Mit kell csinálnom most?! <#vigyor3>

2. kérdés: Ez a játék eleje még vagy közepe vagy esetleg már a végefele?

Elõre is kössz! <#worship>

Looooser
azt hogy csak 1 irányban lehet menni a mint a sot ban....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ice Cortez
Bakker én az elején leragadtam! <#vigyor3>

Looooser
jah ez más
mondom hogy csináld kezdj el egy uj profilt vidd végig easyban csak 1 slotba ments ha végig vitted írd fel a kódot, inditsd el UGYAN ABBAN A PROFILBAN medium szinten az elsõtõl külnbözõ tehát a második slotba ments! ne az easy-s metésre!!!!! így a medium szinten betudod írni az easy szint kódját. ha végig vitted medium szinten ugyan abban a profilban kezd el hardon és a 3madik slotba mentve vidd végig és itt betudod írni a amedium lvl kódját és így tovább

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ja oké, csak Kongy a #12668-ban azt írta T2T 😊 , akkor lehet, hogy elírta XD
Looooser
mi ww-rõl beszéltünk....
am egy különlegesebb fegyó van a t2t-ben egy ilyen derékszögû szar....

Van a T2T-ban titkosfegyver? ( azt hittem csak azok vannak amiket a végén kiír, hogy kóddal elõ lehet hívni,telefon meg ezekl 😄 )
Looooser
csak a plazma kardot tudom holl lehet megszerezni

Looooser
driver frissités...

Kongy
Így jártá... -.- vegyé jobb videókártyát...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

hi all bocs hogy itt kérdezek a warrior withinrõl.
csak lehet itt elõbb kapok választ ^^

nekem egy olyan kérdésem lenne hogy játszok a játékal jó gyors meg minden csak ahogy csapdákhoz érek (tüskés rönkök, pengég stb...)
akkor nagyon elkezd szaggatni a játék. vettem vissza képet teljesen minimumra de akkor is ezzelen mit tudok tenni? az ujra telepités sem hat T_T.
1 ébként ha megvan az összes élet töltõ akkor felvehetem a water swordot nem lesz semmi gond mert még vissza van a maszkos rész elöre is thx
és sry hogy sokat irtam .
Kongy
Tud vki olyan embert akinek van olyan T2T mentése amiben megszerezte a titkos fegyvereket. mert nekem vhogy még 1 titkos fegyvert sem sikerült bezsákmányolni,pedig már mindenhogy próbáltam!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Looooser
zsír

Kongy
Új fórum hátterem van:

Kongy
Nem tök mind1? Azé sem büntetnek meg ha ide rakod...

Minstrel
már raktam a másikba

http://topgearhungary.blogspot.com/

Looooser
ide is rakhstod a képet mjindkét fórmban mi vagyunk..

Minstrel
bocs, nem is ebben akadtam el, hanem warrior within-ben <#wilting>

Looooser
rakjbe egy képet

Minstrel
Nemtudom pontosan most a szint nevét, de elakadtam valahol bent egy vár szerüségben, nagyon mély szakadék van elõttem is meg mögöttem is és ha leugrok akkor tuti halál. Ha ebbõl tudjátok hol járok akkor segitsetek valahogy <#idiota> Ha igy nem megy akkor linkelek egy képet. 😊

Looooser
mahasti ugyan az mint Sahdee

Kongy
Bazd meg,mért pont a klompát nemtod megölni??? Mi lesz ha elérsz Mahastihoz...ember...

Looooser
egyzerüen nem jól nyomod a speed killt nekem se eredeti és vagy 20szor megöltem mminden szinten

Black Hawk
hátha segít
amúgy meg ha nem eredeti akkor elõfordulhat hogy nemtodod legyõzni klopmát.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

SiZo91
eltaláltad, annak tartunk....-.-'

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

hy még elég új vok és most mindenki le lámázhat de hogyan kell klompát megölni?
a végigjátszás azt irja 3x speed kill kell de csak 1x világít a kard pls help!
SiZo91
engem most õszintén szólva már nem érdekel ez a PoP film. úgy is elszarják...

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
ebbõl csak a két alsó bekezdés a lényeges bocsi...

Looooser
ebbõl csak a két alsó bekezdés a lényeges bocsi...

Looooser

Letöltések | GSOldaltérkép

Gyorslink | Képgalériák

Újságarchívum

Chat | Fórum | Kommentek

Elõfizetés | Terjesztés

PC World.TV | IT Lexikon

GameStar SHOP

Szerkesztõségi díjak

Szavazás
!! OLVASÓI SZAVAZÁS !!
2007 JÚNIUS

Nyereményjáték
!! NYERD MEG !!
Korábbi nyertesek »
(frissítve: 2007. május 18.)

PIXmania

APPLE
iPod 30Gb fekete

Ár: 64 179 Ft

Szavazás
Te használnál notebookot/laptopot a mostani PC-d helyett?

Már most is notebookot/laptopot használok
Egy erõsebb, játékokra szánt notebook jól jönne a mostani PC-m helyett.
Szó sem lehet róla, a PC-met tudom rendszeresen bõvíteni, a notebookot pedig nem.
Nagyon fontos számomra a hordozhatóság, így a notebook/laptop a nyerõ
Az én atomerõmû PC-mnek egy notebook/laptop sem jön sebességben a nyomába: le nem cserélném
Csak a 100/200 dolláros laptopok megjelenését várom, s abból azonnal veszek egyet a PC-m helyett
Van notebookom és PC-m is, megférnek egymás mellett.
A mostani PC-m mellé be szeretnék egy notebookot/laptopot szerezni, mert praktikus.
Nem használnék: még az erõsebb notebookok sem valók igazán játékra (és még drágák is)
Szólj hozzá >>

ComputerMode

Casesmart, Lanparty hordtáska

Naptár
2007. Június
H K SZ CS P SZ V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Partnereink

További partnereink >>

Állásajánlatok

* IT Kommunikációs mérnök
* Adattárház szakértõ
* Adattárház szakmai üzemeltetési munkatárs
* Értékesítõ - kereskedõ
* Would you like to go all out to prove your capabilities?

:: GameStar Online ::

Mikor jön a Prince of Persia film?
<2007. június 08. @ 18:09 - Moki>
Nem olyan régen örvendeztettük meg a Prince of Persia rajongókat azzal, hogy kedvenc akció hõsük a mozi vásznon is fel fog tûnni, hogy megannyi kaland közepette megvédje a maga kis birodalmát. A Disney ma bejelentette, hogy mikorra várható a film debütálása.

A Jerry Bruckheimer által támogatott videó játék adaptáció várható moziba kerülésének idõpontját 2009. július 10-ére datálták. Sajnos több információt nem adtak ki a készülõ projectrõl és sajnos még elég sokat kell addig várni, míg végre mi is megtekinthetjük a filmet a mozikban. A Disney ma azt is bejelentette, hogy a Narnia harmadik része 2009. május 1-e környékére várható. Bár szerintem az elõzõ dátum több embert érdekel. 😄

by game star...

Looooser
szeretem a teljes trilógiát de a t2t nem a kedvencem végig vittem az össze szinten vagy 5ször de ennyi elég volt... és nem találtam benne

SiZo91
én úgy emlékszem, hogy ez benne van

Kongy
Nekem megvan a mobil verzió,és tûznél változik át mint a Kindred Blades-ben...

Épp ez az, hogy a trailerekben van, és a játékban meg alig, szinte semmi. 😞 , Az a legjobb trailer, amikor a herceg guggol fent egy háztetõn, a karja elkezd fájni, meglátja lent a homokszörnyeket, és leugrik a szörny hátára, utána meg ÁTVÁLTOZIK 😄, na az ilyet hiányoltam a játékból.
Picar77
ja az jó
de a telefonos változatban benne van 😄DD

()() (^^)

Looooser
a trailerekben vasn egy jó pár
bár a kedvenc szövegemet kihagyták a játékból amikor a herci át van alakulva és megkérdezi a sötét hercitõl:
H:Who are You?
SH:Mmmm... Just call me your better half...

No, ez is megvolt! A Viziernek annyi 😄 <#mf1> Kár, hogy a játék során nincs videó a Dark Prince-rõl 😞 (na jó csak egy kicsi a végén a kronás jelenetnél).
Kongy
hát kábé... 😄

Looooser
de megfertõzi mert eredetileg ragyogott volna mint a hero aura lineage2-ben

SiZo91
hát lehet, mert abban a kindred blades-ben nem is fertõzte meg a homok vagy igen?

Looooser
n00b pda-t is feltaláltak már...
---
dehogy gagyi én láttam az okat a kápeket amiket már leszedtek a netrõl amikor még csak koncep art volt a 3 prince
(normál, a fehérhajú, és a fekete aranyozott) és azon ûber kemény volt

SiZo91
már elvonási tüneteid vannak mi? O.o -.-'

Kongy
Fúúú,de régen voltam itt...oszt. kir. volt -.-

SiZo91
szerintem a fehér hajú DP gagyi

Looooser
én az elsõt javasolnám

SiZo91
a második lett volna a király ^^

Looooser
egyépként több kompozíció volt a hercegek összeállítására
1#: Brutális (ww re hasonlító herceg) <-> és fehér hajú DP ami csak a láncot és bármi más kardot tud használni (idõ tõrét egyáltalán nem)
2#: Brutális (ww re hasonlító herceg) <-> és a fekete testû arany cikornyás DP (láncot és idõ tõrét tud használni)
3#: Lájti herceg <-> és a fekete testû arany cikornyás DP (láncot és idõ tõrét tud használni)