13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • NORBI1393
    ha van akkor küldjön naon fontos lenne!!!!!!!köcce!!!!!!
  • NORBI1393
    van vkinek fifa07 online regisztráciors kodja?
  • NORBI1393
    vki irjon mer ez gáz!!!!
  • NORBI1393
    ilyenkor mi van?
  • NORBI1393
    csak 2 öt találtam és egyik sem jó
  • DJ YAYO
    Próbálj többet! Vagy graf gyik!
  • NORBI1393
    vki segitsen mer naon fontos lennne!!!!!!!!!!
  • NORBI1393
    help nem tudom elinditani a játékot amikor elinditom kéri a kodot beirom és nem akar el induni mit tegyek?
  • Fodek
    mond meg neki, hogy nézze meg youtube-on a végigjátszást. akarom mondani; jútúbon.
  • Kongy
    Ez nem vicc haverom télleg aszongya h warrior vitrin!! XD Elakadt a kertes résznél de sztem teljesen más időben jár mint ahol lennie kéne,msn-en akarta h segítsek neki a warrior VITRINBEN! xD
  • Fodek
    Tök szűz ez a topik! Na én átmentem a Warrior Within-be.XD
  • The Protector
    Na hy.Megya topik.Látom van pár új arc is.Már nem gépezek annyit.Rem mindenki megvan él és virul.Na csá.
  • Fodek
    Váó! Ez a topik igen kihalt. Szinte látom amint a szélrózsát fújja a szél. Eszembe jutott, hogy ezt az idő homokja cuccokat szerintem a Múmia szériából nyúlták le. Nem? Ott is ilyenek vanak, csak nem "játszanak" az idővel.
  • Looooser
    ÁLT A NO INTRO CSINÁLJA EZT NEKEM IS VOLT MÍG LE NEM SZEDTEM A JÁTÉKOT ÉS A NO INTRO NÉLKÜL NEM KEZDTEM EL HASZNÁLNI..... sry caps lock
  • PythonI
    A FAQ már rég nem aktuális...

------------------
    Unkron: Ne javított exe fájlt, meg No intro patch-et tölts le, hanem crack-et!!!
  • Fodek
    Nézd meg a FAQ-ben, vagy szerezzd be újra máshonnan.
  • Unkron
    üdv!
    az lenne a problémám a játékkal hogy sokszor van olyan a mentések betöltésénél vagy a menü betöltésénél hogy végig megy a bailoni "betöltő kép" aztán kilép a windows-ba
    Nem tudjátok mi lehet a baj?
    A javított exe fájlt szedtem le és a No intro pacsot eddig ha ez valamit segít
    Előre i kössz
  • Looooser
    arra hogy hogyan jön vissza a homok arra meglenne a sztorim :)
    monnyuk a TTT-től 6 év telt el (csak egy eccerűgondolat vitel egy bevezető vidire) tenger part anyuka a fiával játszik. az idősebb herceg fexik a parton
    jáccik a homokkal. megcsillan egy homok szem sokat sejtetően
    (1 kis db a SoT ból) a hervegnek lecsúkódnak a szemei egy gyórs alagút a szemén keresztúl az álmába.
    Hirtelen egy sivatagban találja magát egyedül. elkezd sétálni, egyszercsak megrászkódik a föld. és megjeleni
    k mögötte egy kereszt a végeiből láncok csapnak ki és a herceget felrántják a keresztre (mármint a láncok)
    a herceg vergődik a kereszten egyszer csak egy ismerős hang szólal meg (DP) amire meg fagy a vér az ereiben.
    DP: -Szervusz herceg, vagy már inkább király? -gonosz kacaj- emléxel még rám?
    P: -TE?! Hogyan? Hisz... Te meghaltál!!!!
    DP: -Ó dehogyis! Sőt élek és virulok.. benned, mert már mondtam Te én vagyok és Én te vagyok...
    P: -Mit akarsz tőlem?
    DP: -Azt ami az enyém! Az életemet, amit te elvettél tőlem...
    P: -És hogy akarod ezt véghez vinni?
    DP: -Nagyon egyszerű! Az idő homokjával...
    P: -Az elpusztult!!!!!
    DP: -Hehhh! Látom nem teljesen emléxel a múltra, a közös múltunkra. Egyszer már elmagyaráztam neked.
    Te megfertőződtél a homoktól, ami benned volt és kiírthatatlan belőled, és amit át adtál a fiadnak...
    P: -MI??? (a herceg lelki szemei elött megjelenik a parton játszó fiú és az anyja, ekkor derül ki, hogy kik azok
    /Farah és a kis herceg/) Az lehetetlen!!!! Őt hagyd békén...
    DP: -gonosz kacaj- nem fogom, Ő fogja nekem megidézni a homokot, amivel vissza térhetek....
    P: -NEEEE!!!!!!!
    A herceg felriad a parton körbe pillant, és meglátja az anyát a gyermekkel... a herceg magában motyogja: -csak egy álom volt...
    a kis prince a kezében egy kör alakú "kaviccsal" rohan oda hozzá, de a herceg tudja hogy mi az és épp ahogy szólna
    a gyermekének szeme mellet a SoT darab amit a kezéből ejtett ki az elöbb elindul a medál felé megállíthatatlanul.
    A medálba beleszáll a homokszem és mint egy utolsó löket ként a homok kiszabadul
    a medálból és megfertőzi a kis herceget aki elesik de apja oda ugrik még időben a gyermek a karjaiba esik...
    Farah riadtan oda rohan, megijed. a herceg karjaiban viszi visssza fiát a palotába. Egy ágyra lefektetik, a herceg
    elveszi a medaliont. meg akarja semmi síteni de egy láthatatlan erő nem engedi mert rá jön hogy még szüksége
    lessz rá, mert nincs megfertőződve a homoktól...
  • Looooser
    meg keresem nektek a régi folytatást amit itt írtunk fórumon azt bemásolom
  • Looooser
    valakinek túl sok a szabad ideje :D
  • Ry0K3N
    K.O. ez kész volt.... xD
    Várjuk a folytatást....
  • Fodek
    XXXDDD
  • Fodek
    A Prince of Persia napjainkban 2. rész

Az idő homokozója

A játszótéren elfogják a kis Katalinkát és Vizír Józsika ráborít 1 vödör homokot. A homok szétszóródik és mindenkinek a szemébe megy. Ekkor Pistike alatt leszakad a hinta, majd a homokozóba esik. A hinta lánca beleállva felcsavarodik a karján. Aztán mively megfertőzte az idő homokozója átalakul sötét herceggé. Plusz be is verte a fejét, szóval mindenkit homokszörnynek néz, s el kezd hadonászni a dömperrel. Farah Eszterke mind ezt látván elkezdi segíteni őt. Mindenkit el kezd csúzlizni. Pistike, miután megverte Vizír Jőzsikát el kezd hemperegni a földön. Farah Eszterke odasiet hozzáés mondja neki, hogy ne aludjon, ébredjen fel.
    fojt. köv.
  • Fodek
    Na, akkor tartsunk vicc délutánt:D

-Warior Vitrin

-,,Szeretném a homokórát megállítani..."
  • PythonI
    nem rossz :D
  • Fodek
    valakinek sok a szabadideje... XD
  • Fodek
    Prince of Persia napjainkban 1. rész
    Az iráni herceg visszatérése után kivizsgálta a homokdúsító üzemet, mert szerinte az üzem Vizierigazgatója, tömegpusztító fejver előállítására akarja használni a dúsított homokot. Az üzem vizierigazgatóját azonnali hatájjal leváltotta. És ezt a polgárok kitőrő örömmel ünnepeltél.
    XD
  • Prince23
    Jó van má nyugi wazze.
    Már írtam, h ok, mind csatlakozik a mind3 történetekhez... csak arra fel mondtam, h kihagyhatja, mert kérdezte, h mék a jobb.
  • cicai
    ez jó volt:D:D:D
  • cicai

Jobban érzed magad?XD
  • PythonI
    Egyetértek! Ez egy trilógia és a három rész egy egységet képez, szóval a történet megértéséhez egyáltalán nem lehet kihagyni egyiket sem!!!! Az már egy másik kérdés, hogy kinek melyik a kedvenc része...
  • Looooser
    OUUUUUUFFFFF NOOOOOOOOOOOOOOOOBZZZ!!!!! BAN ALL PLZ!!! ADMIN!!!!!+ FGASZÁGOKAT BESZÉLTEK(MOST KIOSZTOK MINDENKIT):
    PRINCE23: ELŐSZÖR A WW NEM ENNYI RÉSZRE OSZTHATÓ JÓVALTÖBBRE A MAGÁBA ROSKADÁS A MEGFEJTÉS (A TÖRTÉNET LEG FONTOSABB RÉSZÉT KIHAGYTAD)
    MÁSODSZOR A SOT NEM HAGYHATÓ KI MERT OTT KEZDŐDIK A TÖRTÉNET ASMIT A WW-BEN ELTÖRLÜK (AMI KÉSÖBB KIDERÜL HOGY A T2T-BEN MEGTÖRTÉNT MÁR DE CSAK KÖRVONALAKBAN ÉS KIHAGYOTT RÉSZLETEKBEN)A SOT SZOROSAN CSATLAKOZIK A JÁTÉKHOZ MINDEN FÉLEKÉPPEN VÉGIG KELL JÁÉTSZANOD MERT ÍABBÓL TUDSZ MEG EGY JÓ PÁR DOLGOT HOGY MIT KEZDS EL MESÉLNI A HERCEG A T2T VÉGÉN ÉS MÉRT MEGY A KÉK RUHÁBAN!!!!!!! (FODEK SEMMI FÉLE KÉPPEN NE HAGYD KI)

--- A @OM KIVAN HOGY NYOMINGEREK JÁRNAK IDE SG-RE ÉS FELBORITJÁK A NYUGALMAT -.- ---
  • cicai
    má mikó rájottem:S De azért kösz h méltattál válaszolni 2napra rá
  • Kongy
    Amelyikkel szemben állsz. Úristen... -.-
  • Kongy
    Sztem a T2T-ben jobbak a helyszínek,de a WW meg gyönyörűen darkos! (L)
  • Kongy
    Ez ökörség!! Faszé nyomnád folyamatosan a gombot! Csak egyet ráklikkelsz azt már ugrik is a herceg -.-
  • Fodek
    ...BAYWATCH
  • Fodek
    A "hercegék" ellennének 1 tengerparton. Bemegy úszni, kijön, akkoe megint vissza és emiatt ide-oda változgatna.
  • Fodek
    A vicc az, hogy amikor érettségizni fogok töriből, akkor gépezéssel fogok tanulni. Vagyis a Prince of Persia-ból a óroki dolgokat tanulom, CoD szériábol a II. világháborúsakat, szóval elég durva lesz...
  • Picar77
    meg még sok sok apro dolog
    kihagyni hatalmas nagy bün