13392
-
NORBI1393 #12822 ha van akkor küldjön naon fontos lenne!!!!!!!köcce!!!!!! -
NORBI1393 #12821 van vkinek fifa07 online regisztráciors kodja?
-
NORBI1393 #12820 vki irjon mer ez gáz!!!! -
NORBI1393 #12819 ilyenkor mi van? -
NORBI1393 #12818 csak 2 öt találtam és egyik sem jó
-
#12817 Próbálj többet! Vagy graf gyik! -
NORBI1393 #12816 vki segitsen mer naon fontos lennne!!!!!!!!!! -
NORBI1393 #12815 help nem tudom elinditani a játékot amikor elinditom kéri a kodot beirom és nem akar el induni mit tegyek?
-
#12814 mond meg neki, hogy nézze meg youtube-on a végigjátszást. akarom mondani; jútúbon. -
#12813 Ez nem vicc haverom télleg aszongya h warrior vitrin!! XD Elakadt a kertes résznél de sztem teljesen más időben jár mint ahol lennie kéne,msn-en akarta h segítsek neki a warrior VITRINBEN! xD -
#12812 Tök szűz ez a topik! Na én átmentem a Warrior Within-be.XD -
#12811 Na hy.Megya topik.Látom van pár új arc is.Már nem gépezek annyit.Rem mindenki megvan él és virul.Na csá. -
#12810 Váó! Ez a topik igen kihalt. Szinte látom amint a szélrózsát fújja a szél. Eszembe jutott, hogy ezt az idő homokja cuccokat szerintem a Múmia szériából nyúlták le. Nem? Ott is ilyenek vanak, csak nem "játszanak" az idővel. -
#12809 ÁLT A NO INTRO CSINÁLJA EZT NEKEM IS VOLT MÍG LE NEM SZEDTEM A JÁTÉKOT ÉS A NO INTRO NÉLKÜL NEM KEZDTEM EL HASZNÁLNI..... sry caps lock -
PythonI #12808 A FAQ már rég nem aktuális...
------------------
Unkron: Ne javított exe fájlt, meg No intro patch-et tölts le, hanem crack-et!!! -
#12807 Nézd meg a FAQ-ben, vagy szerezzd be újra máshonnan. -
Unkron #12806 üdv!
az lenne a problémám a játékkal hogy sokszor van olyan a mentések betöltésénél vagy a menü betöltésénél hogy végig megy a bailoni "betöltő kép" aztán kilép a windows-ba
Nem tudjátok mi lehet a baj?
A javított exe fájlt szedtem le és a No intro pacsot eddig ha ez valamit segít
Előre i kössz -
#12805 arra hogy hogyan jön vissza a homok arra meglenne a sztorim :)
monnyuk a TTT-től 6 év telt el (csak egy eccerűgondolat vitel egy bevezető vidire) tenger part anyuka a fiával játszik. az idősebb herceg fexik a parton
jáccik a homokkal. megcsillan egy homok szem sokat sejtetően
(1 kis db a SoT ból) a hervegnek lecsúkódnak a szemei egy gyórs alagút a szemén keresztúl az álmába.
Hirtelen egy sivatagban találja magát egyedül. elkezd sétálni, egyszercsak megrászkódik a föld. és megjeleni
k mögötte egy kereszt a végeiből láncok csapnak ki és a herceget felrántják a keresztre (mármint a láncok)
a herceg vergődik a kereszten egyszer csak egy ismerős hang szólal meg (DP) amire meg fagy a vér az ereiben.
DP: -Szervusz herceg, vagy már inkább király? -gonosz kacaj- emléxel még rám?
P: -TE?! Hogyan? Hisz... Te meghaltál!!!!
DP: -Ó dehogyis! Sőt élek és virulok.. benned, mert már mondtam Te én vagyok és Én te vagyok...
P: -Mit akarsz tőlem?
DP: -Azt ami az enyém! Az életemet, amit te elvettél tőlem...
P: -És hogy akarod ezt véghez vinni?
DP: -Nagyon egyszerű! Az idő homokjával...
P: -Az elpusztult!!!!!
DP: -Hehhh! Látom nem teljesen emléxel a múltra, a közös múltunkra. Egyszer már elmagyaráztam neked.
Te megfertőződtél a homoktól, ami benned volt és kiírthatatlan belőled, és amit át adtál a fiadnak...
P: -MI??? (a herceg lelki szemei elött megjelenik a parton játszó fiú és az anyja, ekkor derül ki, hogy kik azok
/Farah és a kis herceg/) Az lehetetlen!!!! Őt hagyd békén...
DP: -gonosz kacaj- nem fogom, Ő fogja nekem megidézni a homokot, amivel vissza térhetek....
P: -NEEEE!!!!!!!
A herceg felriad a parton körbe pillant, és meglátja az anyát a gyermekkel... a herceg magában motyogja: -csak egy álom volt...
a kis prince a kezében egy kör alakú "kaviccsal" rohan oda hozzá, de a herceg tudja hogy mi az és épp ahogy szólna
a gyermekének szeme mellet a SoT darab amit a kezéből ejtett ki az elöbb elindul a medál felé megállíthatatlanul.
A medálba beleszáll a homokszem és mint egy utolsó löket ként a homok kiszabadul
a medálból és megfertőzi a kis herceget aki elesik de apja oda ugrik még időben a gyermek a karjaiba esik...
Farah riadtan oda rohan, megijed. a herceg karjaiban viszi visssza fiát a palotába. Egy ágyra lefektetik, a herceg
elveszi a medaliont. meg akarja semmi síteni de egy láthatatlan erő nem engedi mert rá jön hogy még szüksége
lessz rá, mert nincs megfertőződve a homoktól... -
#12804 meg keresem nektek a régi folytatást amit itt írtunk fórumon azt bemásolom
-
#12803 valakinek túl sok a szabad ideje :D
-
Ry0K3N #12802 K.O. ez kész volt.... xD
Várjuk a folytatást.... -
#12801 XXXDDD -
#12800 A Prince of Persia napjainkban 2. rész
Az idő homokozója
A játszótéren elfogják a kis Katalinkát és Vizír Józsika ráborít 1 vödör homokot. A homok szétszóródik és mindenkinek a szemébe megy. Ekkor Pistike alatt leszakad a hinta, majd a homokozóba esik. A hinta lánca beleállva felcsavarodik a karján. Aztán mively megfertőzte az idő homokozója átalakul sötét herceggé. Plusz be is verte a fejét, szóval mindenkit homokszörnynek néz, s el kezd hadonászni a dömperrel. Farah Eszterke mind ezt látván elkezdi segíteni őt. Mindenkit el kezd csúzlizni. Pistike, miután megverte Vizír Jőzsikát el kezd hemperegni a földön. Farah Eszterke odasiet hozzáés mondja neki, hogy ne aludjon, ébredjen fel.
fojt. köv. -
#12799 Na, akkor tartsunk vicc délutánt:D
-Warior Vitrin
-,,Szeretném a homokórát megállítani..."
-
PythonI #12798 nem rossz :D -
#12797 valakinek sok a szabadideje... XD
-
#12796 Prince of Persia napjainkban 1. rész
Az iráni herceg visszatérése után kivizsgálta a homokdúsító üzemet, mert szerinte az üzem Vizierigazgatója, tömegpusztító fejver előállítására akarja használni a dúsított homokot. Az üzem vizierigazgatóját azonnali hatájjal leváltotta. És ezt a polgárok kitőrő örömmel ünnepeltél.
XD -
#12795 Jó van má nyugi wazze.
Már írtam, h ok, mind csatlakozik a mind3 történetekhez... csak arra fel mondtam, h kihagyhatja, mert kérdezte, h mék a jobb.
-
#12794 ez jó volt:D:D:D -
Jobban érzed magad?XD -
PythonI #12792 Egyetértek! Ez egy trilógia és a három rész egy egységet képez, szóval a történet megértéséhez egyáltalán nem lehet kihagyni egyiket sem!!!! Az már egy másik kérdés, hogy kinek melyik a kedvenc része... -
#12791 OUUUUUUFFFFF NOOOOOOOOOOOOOOOOBZZZ!!!!! BAN ALL PLZ!!! ADMIN!!!!!+ FGASZÁGOKAT BESZÉLTEK(MOST KIOSZTOK MINDENKIT):
PRINCE23: ELŐSZÖR A WW NEM ENNYI RÉSZRE OSZTHATÓ JÓVALTÖBBRE A MAGÁBA ROSKADÁS A MEGFEJTÉS (A TÖRTÉNET LEG FONTOSABB RÉSZÉT KIHAGYTAD)
MÁSODSZOR A SOT NEM HAGYHATÓ KI MERT OTT KEZDŐDIK A TÖRTÉNET ASMIT A WW-BEN ELTÖRLÜK (AMI KÉSÖBB KIDERÜL HOGY A T2T-BEN MEGTÖRTÉNT MÁR DE CSAK KÖRVONALAKBAN ÉS KIHAGYOTT RÉSZLETEKBEN)A SOT SZOROSAN CSATLAKOZIK A JÁTÉKHOZ MINDEN FÉLEKÉPPEN VÉGIG KELL JÁÉTSZANOD MERT ÍABBÓL TUDSZ MEG EGY JÓ PÁR DOLGOT HOGY MIT KEZDS EL MESÉLNI A HERCEG A T2T VÉGÉN ÉS MÉRT MEGY A KÉK RUHÁBAN!!!!!!! (FODEK SEMMI FÉLE KÉPPEN NE HAGYD KI)
--- A @OM KIVAN HOGY NYOMINGEREK JÁRNAK IDE SG-RE ÉS FELBORITJÁK A NYUGALMAT -.- ---
-
#12790 má mikó rájottem:S De azért kösz h méltattál válaszolni 2napra rá -
#12789 Amelyikkel szemben állsz. Úristen... -.- -
#12788 Sztem a T2T-ben jobbak a helyszínek,de a WW meg gyönyörűen darkos! (L) -
#12787 Ez ökörség!! Faszé nyomnád folyamatosan a gombot! Csak egyet ráklikkelsz azt már ugrik is a herceg -.- -
#12786 ...BAYWATCH -
#12785 A "hercegék" ellennének 1 tengerparton. Bemegy úszni, kijön, akkoe megint vissza és emiatt ide-oda változgatna. -
#12784 A vicc az, hogy amikor érettségizni fogok töriből, akkor gépezéssel fogok tanulni. Vagyis a Prince of Persia-ból a óroki dolgokat tanulom, CoD szériábol a II. világháborúsakat, szóval elég durva lesz... -
#12783 meg még sok sok apro dolog
kihagyni hatalmas nagy bün