Dubai - munka és élet Dubaiban
-
Azt kell mondanom, hogy szerintem Ti lenyegesen egyszerubb, es kivaltsagosabb helyzetben vagytok mint egy atlag ember! Semmi masert, csak es kizarolag a ferjed miatt.
Csunya ezt kimondani, de igy van.
Szerintem a ferjed viszonylag egyszeruen fog munkat talalni, ha ugy dontotok, hogy kijottok, es meg az is elkepzelheto, hogy a nagyit nem is kell hozni a torpekhez, mert fog annyit keresni, hogy te tudj otthon maradni veluk. O mar olyan poziciokat tud megpalyazni, hogy lakas, kocsi, es a gyerekek iskolaja, ovodaja fizetve, plusz meg kb annyi, amit otthon kerestek!
Ez persze a lejobb eset, elkepzelheto, hogy a fejrednek is varni kell a megfelello poziciora!
En azt mondom, hogy ha nem vagytok rakenyszeritve, hogy elgyertek otthonrol, akkor szepen kezdjetek el allast keresni (elsosorban a parod, ugye), jojjon ki interjura, kapja meg az allast, toltson egy kis idot itt, amig elintes mindent, megszerzi a lakast, a kocsit, es kiismeri magat a varosban, majd utana gyertek utana.
Te valoszinuleg akkor kapsz majd jobb ajanlatokat, hamar kint leszel.
Hogy megeri vagy sem? Nem tudom!
En azt mondom a paromnak, hogyha lesznem torpek, akkor nem szeretnem toluk elvenni azt a hihetettelen elonyt, hogy kulfoldon is eltek, es egy masik nyelvet is anyanyelvi szinten beszelnek, persze ezt mindenki maskepp gondolja!