Dubai - munka és élet Dubaiban
  • Hunnenkoenig
    Igaz, mindenki mas mocskat takaritja valamilyen formaban, es ha megfizetik, akkor az okes, csak szerintem az arabok a fehereket nem igazan veszik emberszamba.

Most olvasgattam bele jobban a topikba es latom Mics ott el. Ö biztos jobban meg tudja itelni, hisz en sosem jartam arra es turistakent biztos nem azt latod, mint az, aki ott töltött mar honapokat-eveket a hetköznapokban, de akkor sem igazan tudom elhinni, hogy annyira szeretnek minket.

En ausztriaban élve tudom, milyen nehez egy külföldinek es igaz en csipem öket es sosem volt velük bajom, megis mas. Es ha beleszamitjuk, hogy ausztria es az itt elö külföldiek nagy resze azonos kulturkörböl szarmazik es megis nehez ervenyesülni, nem hiszem, hogy akkora szakadek athidalasa Dubaiban könnyebb lenne.

Feltetelezem, hogy a Dubaiban elö külföldiek arabokkal nem sokat erintkeznek, mivel ök csak a melosok, es mivel a külföldi külföldivel dolgozik, ezert esetleg elviselhetö, de szerintem senki ne varja azt, hogy majd arab esküvökre lesz hivatalos.

Kalandnak megeri, hogy az ember par evet eltölt ott es egy kis penzt szerez, ha sikerül neki munkat talalni, de többre szerintem senki ne szamitson.