Dubai - munka és élet Dubaiban
  • Hunnenkoenig
    Hm...a topik nyitojanak, meg a többi almodozonak:

Gondoljatok, hogy csak ugy odaengednek es majd tart karokkal meg hazzal es kolbaszbol levö keritessel fogadnak? A nagy fraszt!

Majd ha viszel nehany millio dollart amit befektetsz, talan kapsz egy letelepedesi engedelyt!

Amugy pedig legkesöbb ugy 30-50 ev mulva, mikor elfogy a köolaj, akkor ujra eltünik majd a sivatag poraban. Igaz a "hatam mögött a vizözön" jeligevel meg mindig erdemes odaköltözni, csak valszeg nem fog sikerülni. Es ha sikerül is, akkor csak egy külföldi melos leszel, aki azert van, hogy az ö mocskukat eltakaritsa.

En beszelgettem olyanokkal, akik az arab vilagban eltöltöttek par evet es nem meloskent, hanem diplomatakent vagy üzletemberkent es ök azt mondtak, hogy az arab felsö tizezer ugy tartja (es ezt egy arab szo szerint igy mondta), hogy a nyugati civilizacio csak arra van, hogy öket szolgalja!

Es szerintem ha az ember belegondol, ez igy is van. A vilag nagy reszet ök tartjak a kezükben az olajjal.

Szoval en inkabb nem almodoznek rola, mivel neked semmi jo nem lenne ott. Ha (dollar)milliomoskent mesz oda, akkor maximum megtürnek.