• DarkSector
    Nyugodtan vegyél nagyobb kártyát mert a proci egyeltalán nem számít sokat.....
    Csak akkor vehető észre nagy különbség, ha több programot használsz egyszerre!!!!
    Én Celeron 2GHz-en MX440-es, GF6200-as és GF7600GS-kártyákkal nyomtam és hidd el hogy nagyon sokat számít a videókártya....És hogy ki e tudod használni, az nem a proci-tól függ....
    A vidókártya után a legfontossabbnak a RAM-ot mondanám...
    Mert bizonyos RAM kell a nagyobb videókártyáknak, de az egy giga RAM még sima DDR-ben is elég a most forgalomban lévő vkártyákhoz....
    Én úgy tapasztaltam, hogy ha nincs minimum 512ram a gépben akkor az erőssebb videókártyákkal is akadoznak a játékok.....
    Pl. nekem az MX-hez régen elég volt a HL2-höz 256MB ram, de mikor megvettem a GF6200-ast akkor minimumon is akadozott, míg be nem raktam mégegy 256-os ramot....
    Én azt mondom, hogy vedd meg a legnagyobb kártyát amre nem sajnálod a lóvét és hidd el hogy nagyon sokat fog változni a géped teljesítménye...
    Az én kártyám eddig az összes létező játékot maxon bírja.....egyedül a Test Drive ami HDR-en súrolja a gépet és néha belassul 1-2 mp-re....
    Ide már valóban dualcore kéne, de pl. a fear-nél max-on meg sem szösszen....