Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Ha jól emlékszem ott van egy olyan rész ahol be van omolva a padló. Viszont fölötte egy csõ húzódik amire fel lehet ugrani és átkapaszkodi a túloldalra! Remélem ez az a rész. Ja a szinte sebezhetetlen védõruhások ellen szûk helyen gránát a nyerõ, tágas helyen pedig teleportáljuk õket magasara aztán szemléljük a zuhanásukat némi kárörömmel! 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Én is épp ennél a repkedõ idiótánál járok és gõzöm sincs mit kezdjek vele... A pálya eleje amúgy:
- kilövöd a sárga tartályféléket a hatalmas szerkezet oldalán (csak "infernal attack" -al lehet!)
- a középtájon forgó gömböket ki kell teleportálni miközben a sárga tartály izék újratermelõdnek.
- a professzor valamiféle pajzsos repülõ székbõl vadul elkezd lõdözni ránk és gyakorlatilag elpusztíthatatlan...
Utánanéztem külföldi fórumokon és állítólag csak egyszerûen baromi sokat kell lõni bele és természetesen kizárólag "infernal attack" képes megsebezni! Viszont ez nekem annyira nem jött be, hogy kilõttem rá az összes (!) lõszeremet és még mindig elég fickósan repkedett a vén marhája... 😊
Ott járok ahol a két faszi azzal a lézerágyúval (vagy mivel) basztatt. Mögéjük kerülök, hátukon a tartályt lövöm, meg is pusztul mindkettõ. De most nem találom a kiutat. Van négy elzárt rész ahova teleportálni tudok, de nyitogatni semmit 😞
vonattal megvolt a lövöldözés, lelõttek, menekült egy pár fegyvertelen fickó azokat ledaráltam, most azt írja, hogy get inside the hangar, ott a vonat egy lezárt vagonnal és a mozdonyba kéne egy keycard amit nem találok...
köszi
beteleportálsz oda és kilövöd a két lézer-t.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nálam is kb. 3 perc után kifagy mint atom.
eddig azt hittem valami ATI gáz, mert X800XT-m van, de ahogy nézem nvidiával is szar van a palacsintában
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
És hiába lépek ki a game .exe tovább fut és nem tudom kilöni, a proci meg folyamatosan 50%-on jár ha kiléptem, és gépet is csak resettel tudom ujrainditani, mi a f... van ezzel???<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#conf>#conf>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Akkor mondd már el pls, hogy mi a rákot kell azzal a rohadék Luciferrel csinálni, mert gondolom mikor legugol kellene még valamit de azt nemtom mit. Gondoltam arra, hogy a magasban lévõ nagy gömböt kéne a fejére baszni, de nemtom lelõni azt sem. Köszi
köszi elõre is a segítséget
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
jol eldugtak
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Elõrre is kösz a választ.
de ez már kismilliószór le van írva
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
teleportálni hogy kell? mármint azonkívül rájöttem a kék lézereknél hogyan, de vissaztér az idõ lejártával a kiindulópozícióba. mit csinálok rosszul?