• Nwis86
    A játék szerintem kiba**ot jó a demot 3x vigigvittem már nagyon vártam a fult, egyébként valaki megtudja mondani mi a különbség a 1.5 és 4.3Gb verzió között?

Darksector: ha nem tetszik nem kell vele játszani ilyen 1x rű
    szerintem a grafika igen is jó HL2 öt simán üti... lehet nem olyan részletesek a karakterek stb de viszont teli van efektekel amik nagyon jó összhatást adnak (az in game videók meg mégjobbak) 1200 minden maxba 4xaa 16xaf el játszok és gafika nálam benne van első 5be:)
    HL2 eredetibe + van de nem vittem végig mert meguntam:)
    Cod2 3pálya után meguntam:)
    Fear amennyire vártam annyira szar lett, 2nap után uninstal
    Rainbow s. vegas nem próbáltam mert túl nagy:) de amúgy is csak a grafika miatt lennék rá kíváncsi 1-2 pálya ereéig mert ezeket a taktika csapat stb játékokat én távolról kerülöm:)

na játékra visszatéve 1 bajom van vele az hogy túl sötét van hogy nem látok semmit és ilyenkor 2 percenként léphetek ki a menübe fényerőséget állítani:) ez idő után már idegesítő, pl 2. pályán 3órát szenvedtem 2x újrakezdtem mire úgy döntöttem átmegyek a pályán még 1x maxrahuzott fényerőséggel és csak úgy vettem észre a létrát... szóval nagyon kéne valami elemlámpa a játékba.
    És végre 1 játék ami nem 6-8Gb mint manapság:) feltelepítve is csak 1.55:)
    minden nagy játékról csinálhatnának ilyen ripet a 6Gb os just cause is 700mb:) ba volt meg és feltéve meg 5Gb jó kis tömörítés:)

na most megyek is vissza játszani ennek a demoját leszámítva utoljára a preyel játszottam +1 kicsit a Supreme Commanderrel szóval van mit bepótolnom:)