A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• mucsácsó
    Nha, énis éjszaka nekiestem, télleg jobbat állított be, mint a DEMO, meg talán jobban is megy, ha lehet ilyent mondani :) nem vittem el sokáig, hát éjszaka nem sok kedvem volt vele játszani...nade:
    Egy ilyent hallottam a játékról, bocs ha írták ide is, de nem láttam.

"Már kiderült, hogy ez nem a rendes verzió.

Egyesek szerint a Tritonról leszedhető Preloaded változat, míg mások szerint béta rengeteg hibával. Illetve csak kevesebb hiba, de az nagyon súlyos: lefagyás, leállás.

Az egyetlen ember aki most segíthet, az akoska.

A legfrissebb fejlemények szerint az MDAtje maga mondta, hogy ez a múlt hónap 29-én kiadott arany lemezről készült másolat. Sok hibával, melyek csak a végleges verzióban lesznek javítva, de minden benne van.

Azonban úgy tűnik a dolog, hogy mindenkinél jelentkezik valahol a fagyás. Valakinek a legelején kilép, valakinek csak a nyolcadik pályán. Sok sikert mindenkinek!!!"

Hát én nem tudom, aki elvitte kicsit tovább, az írjon hogy erről mi a helyzet, én még a 2. pályán vagyok egyenlőre
    Egyébként az tuti, hogy Gold-on van, meg pre-loadból nem lehet csinálni ilyen telepítős változatot...meg mellesleg ami hibák a Gold-ban vannak, azok a fullban is ott lesznek....