A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• RolEnD
    Na, hogy az idétlen kommenteken kívül is legyen valami...
    SZVSZ a játék maga jó, én 10 - ből talááááán egy 6.5 - öt adnék rá, max. ha jó napom van, 7 - et. Egyrészt annyira hűdeqrvasok újítás nincs. Falon, plafonon mászkálás okés, új, de a 25ezredik után már nem biztos, hogy meg tud lepni. Ugyan így a portálos, idősíkos átjárók, a testből kilépésről meg nem is szólva. Aki többet játszott vele 10 percnél az tudja miről beszélek.
    Grafikáról pedig annyit, hogy ezt már láttuk. CSak nem így hívták. Tudom, hogy hülyén hangzik, mert Doom engine, de ha leülök elé, teljesen olyan érzésem van, mintha a Quake 4,5 - el nyomnám. Ez elég negatív szerintem, így 2006 derekán. (bár a homokosoknak lehet, hogy bejön a sok segg**k szerű átjáró) Ettől függetlenül persze szép, és nagyon jól megy, ahogy olvastam mindenkinek. Szóval ez azért egy jó pont. Másik pozitív dolog, az cserokicsávó baszólásai. Érződik a Duke - os srácok keze munkája a cuccon, ez is feldobja a játékot. Így, első blikkre ennyi.

Csak, hogy legyen a játékról szóló Komment is. Ha valaki nem értené, erről szól egy fórum...